Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny 9latki, jak zorganizzować

Polecane posty

Gość gość

Może mi pomożecie, moja córka ma urodziny i przyjdzie do niej 6 kolezanek. Nie chcę dzieci zostawiać samych sobie, bo 3 z nich to takie przyjaciólki z klasy a 3 pozostałe to sąsiadki i córka znajomych, które musimy zaprosic. może macie jakieś ciekawe pomysly jak zorganizować zabawę, podunac im jakies pomysły? impreza w domu z duzym ogrodem

Gość gość
Impreza w ogrodzie, muzyka, balony, zabawy.

Gość gość
czy jak Ty miałaś 9 lat, to rodzice organizowali Ci zabawy? dadzą sobie radę bez Twojej pomocy, zrób coś fajnego do jedzenia i daj im spokój

Gość gość
Czy w dzisiejszych czasach dzieciom trzeba wszystko organizować i podstawiać pod nos? a potem zdziwienie, że dzieci mieszkają ze starymi do czterdziestki.

Gość gość
w koncu to urodziny a nie spotkanie na zwykła zabawę. Ja bym coś zorganizowała aby było inaczej niż w zwykły dzien.

Gość gość
To poszukaj i opłać animatora

Gość gość
to tak, jak już ktoś wyżej napisał- balony, jakieś dekoracje i będzie odświętny dzień, przecież nie będziesz do 9-latek mówiła "a teraz pobawimy się w....", to sa duże dziewczynki

Gość gość
Nie, nie będę tak mówiła. Ale niektóre jesteście jędze :P Chciałabym, zeby bylo fajnie i żeby przynajmniej na początek wciągnąć do zabawy wszystkie dzieci. Poza tym pewne rzeczy typu balony, muzyka czy basen, kredki, kartki, skakanki piłki,czy co tam jeszcze trzeba jednak zorganizowac wczesniej, a nie poweidzeić dzieciom "idźcie sie pobawić" To sa urodziny a nie zwykłe spotkanie kolezanek i dość różnorodne towarzystwa