Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cest a la vie

Biseksualnie Formalnie Fajnie

Polecane posty

Gość Cest a la vie

Macie może jakieś doświadczenia, wspomnienia , a może skryte marzenia ? :-) Ot, taka luźna , kulturalna rozmowa, bez wyzwisk proszę

Gość gość
Mam marzenie o Transetce kobiecej lub parce gdzie on jest Trans Chciałbym To przezyc Ja 38 moze jest tutaj ktos taki? kocurek37@interia.eu

Gość gość
Ja chciałbym dołączyć do jakiejś pary i zaspokoić zarówno ja jak i jego. Chciałbym wziąć do buzi k****a wyjetego z jej cipki a potem razem z nią robić loda facetowi aż do końca.

Gość gość
Moze jest taka parka z nim bi uległym ? kocurek37@interia.eu

Gość First Bi
Poznaliśmy sie przez czata byłem po imprezce Podał numer pojechałem do niego (na trzeźwo w życiu bym sie nie odważył ) gdy wszedłem zobaczyłem równolatka 33 l zapytał czy chce macha bo skręcił jointa na rozluźnienie. Podziękowałem pokazał mi sztucznego penisa którym sie czasem bawi Pigadalismy i trochę ze zmęczenia położyłem sie na materacu zaczął masować mi przez spodnie rozpiął rozporek a tam czyściutki juz bez majtek mój q**sik Zaczął go masować i wziął do buzi Lizał mi od dziurki do góry Sciagnsl spodnie i czasami podnosząc nogi do góry wariowały językiem Zamknąłem oczy i tylko od czasu do czasu czułem jego zarost na pośladku lub jajkach Wystrzeliłem.Przyjal cały ładunek poczym go wypluł na podbrzusze i rozmazał moim padniętym członkiem Jak doszedłem do siebie głupio mi było ale ok

Gość gość
j****e cwele. Wypi.....aać z tego forum.

Gość gość
Pewnie sam zostałeś kiedyś w******ny w dupsko co? Ty wypier.....

Gość gość
Albo cię chłopak rzucił.

Gość gość
ten ktoś ma racje. Może zbyt wylgarnie napisał, ale dla mnie facet bi to nie facet. Nigdy bym się z takim nie spotkała. Prawdziwy mężczyzna jest hetero a nie jakieś ciepłe kluchy..

Gość gość
To po co tu wchodzisz skoro nie lubisz takich facetów. Przecież temat mówi wyraźnie co zawiera.

Gość gość
ponieważ idioto w temacie nie jest napisane, że temat dotyczy gejów, a kobiety bi lubię. Widać, że nie dość, że nie jesteś męski to jeszcze jeszcze inteligencją też nie grzeszysz :-)

Gość gość
Facet też może być bi. Bi a gej to dwie różne rzeczy ale możesz o tym nie wiedzieć bo w podstawówce o tym nie uczą.

Gość gość
Ale spokojnie w gimnazjum cię nauczą

Gość gość
no to teraz wszystkim wytłumaczyłeś :-) dziękujemy!!!!!. Musisz czytać ze zrozumieniem. Facet czy bi czy gej to nie jest prawdziwy mężczyzna do tego widać ograniczony umysłowo... Uciekam, więc nie odpisuj bo już nie przeczytam. Chociaż pewnie tego też nie zrozumiesz :-)

Gość gość
Chaotyczna ta twoją odpowiedź. To bardziej akt desperacji. To ty nie rozumiesz tematu co pokazalas w twoich wypowiedziach. To że stąd idziesz to najlepsza rzecz jaką dziś zrobiłaś.

Gość gość
normalnie jak to przeczytałam to też skomentuję. Koleżanka Ci napisała żebyś nie odpowiadał a Ty i tak to zrobiłeś. Jesteś naprawde bardzo ograniczony umysłowo, więc się już nie kompromituj. I zgadzam sią z nią w 100 %. Bi czy gej to nie mężczyzna, tylko c***a. Ja też już tutaj nie zaglądne, ale mogę sią założyć, że i tak odpiszesz, bo widać masz kompleks ostatniego zdania :-)

Gość gość
Ciekawe co te kobiety robią przy komputerze pewnie za długi łańcuch.

Gość gość
Ale one są tempe.

Gość Clepirka
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :-) Jednum pasuje kobieta bi innym i kobieta i facet bi a dla innych to zboczenie lub cos więcej Nie obrażajmy sie nawzajem A męskość oceniamy raczej inaczej niż po formie uprawiania sexu Czy kobieta jest mniej pociągająca dla faceta bo liże ciepke innej cip-ci?

Gość gość
uwielbiam jak moja zona z kolezanka nogami sie ocieraja na imprezce i wija sie w pocałunkach

Gość gość
a ja kiedys rżnąłem kolesia w obecności jego kobitki i jeszcze to filmowała

Gość gość
jak widzę cweli, to jestem za islamizacją świata :-)

Gość gość
Pewnie zostałeś w******ny przez stado murzynów.

Gość gość
skąd te słowo cwel ???

Gość gość
gość 12:38 nie pitol sam byś chciał abym ci obciągnął jak by tylko światła zgasły :-) Najwięksi hetero krzykacze to najlepsi biseksy :-)

Gość gość
gejuszki sie zbulwersowały. Ma racje. Jesteście zwyklymi cwelami i c*****i. Żeby nie było, to jestem kobietą. I też jestem za likwidacją takich śmieci. Nie komentujcie już dzieciaczki :-) albo coś odpiszcie, bo przecież prawda boli i trzeba mieć ostatnie zdanie :-)

Gość gość
:-D pojechała równo cwelom dziękuję, do widzenia :-)

Gość gość
mowilem ze najwieksi hetero krzykacze to najwieksi biseksy Ale ta by sie dobrze rżneła na dwa baty i jeszcze by kolezance wylizala :-)

Gość Siso
I love it :-)

Gość Erisaz
Tzn ze jestem cfelówą jak uwielbiam Miziaki sie z kumpela