Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laczego bylam taka glupia? skad to się wzięło?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys bylam piekna. Co jest trochę nietypowe w przypadku dziecka, wiadomo,ze gdy kobieta/czlowiek w ogole/ dorasta zaczyna dbac o siebie i eksponowac zalety. Ja bedac dzieckiem wyroznialam sie, bylam naturalnie sliczna a do tego zadbana, rodzice mnie ladnie ubierali,czesali,zawsze bylam czysta i robilam duze wrazenie, adoratorów juz mialam w przedszkolu :p Od malego dostawalo mi sie od dziewczyn wlasnie za powodzenie. w dodatku dobrze sie uczylam, bylam grzeczna, taki maly ideal..rodzice , rodzina pekala z dumy, od reszty stale czulam zawisc. w gimnazjum "kolezanka" złapała swieczke i podpaliła mi włosy. stale przytyki w moja strone...w koncu stwierdzilam ze chce byc brzydka. Podswiadomie nakierowalam dzialania tak,zeby faktycznie stac sie brzydka.. pilam duzoo (okolo 20) herbat dziennie, kilka kaw żeby zzolkly mi zęby (mialam snieznobiałe) wypychałam sobie jedynki językiem i faktycznie zrobiły się krzywe. włosy mi wypadły,a te które zostały sa tak marne,ze szok./Przestalam dbac o figure, specjalnie tylam i chudlam na przemian zeby dostac rozstepow, i mam teraz je wszedzie . I wiecie co, mam ochote sie zabic , bo mam 20 lat a wygladam na kobiete po 50 i 10 porodach. Nie wiem co mi wtedy strzelilo do glowy. Zaluje ale czasu ani urody nie cofne..stracilam tyle lat, mialam jakas depresje i wiem,ze to byl najlepszy czas tak naprawde na wszystko. zaniedbalam siebie,szkole,nie mam wygladu wyksztalcenia, chlopaka ani przyjaciol. Wewnetrznie jestem martwa,zewnetrznie tez.. rodzina ma juz do mnie inny stosunek co tez mnie troche doluje.. jestem jakas zahukana, odstaje troche od rowiesnikow... co sie ze mna stalo?? dopiero to do mnie dociera. mam juz 21 lat.....

Gość gość
masakra. wroc troche do zdrowia, zadbaj o siebie, zadbaj o szkole. bedzie ok.

Gość gość
dzięki,próbuje sie srednio mi to wychodzi,mysle czy sie nie poddac, jestem juz stara ,tyle mnie ominelo...znajomi zaraz koncza studia a ja nawet ogolniaka nie skonczylam :(:( mial ktos z was podobnie?

Gość gość
Wszyscy popełniamy błędy. Ogarnij się, zacznij dbać o siebie, będzie OK. Powodzenia!