Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fartyka

hotel pracowniczy

Polecane posty

Witam serdecznie Mam zorganizować i umówić nocleg dla naszych pracowników, którzy mają wyjechać na kilkudniowe szkolenie sprzedażowo-produktowe do Wrocławia. W sumie, to poszukiwany jest niedrogi, ale dość komfortowy hotel pracowniczy, którego położenie nie będzie zbyt odległe od centrum miasta...oczywiście mam na myśli Wrocław ;) Aha fajnie, żeby miał w swojej ofercie "domowe" posiłki...to znaczy chodzi mi o to, żeby nie było tylko jedzenia w plastikach do mikrofali...ostatnio tak trafiliśmy :/

Witaj, jeśli zależy Wam na odpowiednich posiłkach to może powinniście pomyśleć o jakiś kwaterach dla pracowników, sprawdźcie tutaj: http://kwaterydlafirm.pl/kwatery/kwatery-pracownicze One bardziej przypominają mieszkania niż pokoje hotelowe i często mają w pełni wyposażoną kuchnię, więc nie byłoby problemu z przygotowaniem posiłku. Poza tym posiłek zawsze można w innym miejscu zamówić, niekoniecznie tam, gdzie jest nocleg.

Akurat we Wrocławiu to nie za bardzo się orientuję. Nigdy tam nie jeździliśmy w delegacje. Mam tylko namiary na zwykły hotel i hostel, bo byłam tam jako "zwykła" turystka. Jeśli Cię interesuje, to oczywiście mogę napisać co to za miejsca. Mi hotele pracownicze źle się kojarzą. Zawsze mam w myślach widok pomieszczeń, w których mieszkają robotnicy, budowlańcy itp. Raczej słabe warunki i mało przytulnie.

Zrób rozpoznanie, poszukaj w internecie hoteli pracowniczych albo kwater dla pracowników i podzwoń lub napisz maila z pytaniem jakie są ceny dla firm. Wrocław to spore miasto, jedno z większych w Polsce, więc nie powinno być żadnego problemu ze znalezieniem noclegu dla pracowników. Wiadomo, że pozostaje jeszcze kwestia ceny. Żeby znaleźć coś korzystnego trzeba będzie trochę poszukać.

Tak trzeba będzie się nieźle nagimnastykować aby znaleźć coś odpowiedniego. Bo co z tego jeżeli coś znajdziemy a to będzie dalej od naszego miejsca pracy ? Mój facet rok temu miał z tym problem gdzie właśnie szukali z ekipą jakiegoś lokum..Wszystko już było zajęte a w zespole pracowniczym było ich 20 oraz mój 21 czyli kierownik. Znaleźli coś na obrzeżach bo za późno zaczęli szukać.