Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

60 k funtow na rok Londyn

Polecane posty

Gość gość

Czy taka płaca w Londynie jest ok dla rodziny z 3 dzieci (łącznie 5 osób) czy lepiej sobie darowac ?

Gość gość
Nie mieszkam w Londynie więc trudno mi powiedzieć... Ale przyjaciel mojego męża, Szkot, pracuje i mieszka od ponad roku w Londynie i od niedawna ma nową pracę gdzie ma 44 tysięcy rocznie. i dla niego, singla, to mega kasa. powtarzam - singla.

Gość gość
Nie jest zle. Jak wynajmiesz 3 bedroom, to po oplaceniu wszystkiego, tzn. rachunkow, jedzenia, 800-1000 £ powinno ci zostawac miesiecznie.

Gość gość
Z taką kasą ale w Glasgow (tu mieszkam) mielibyście raj

Gość gość
A za taka kase na Bialorusi albo w Albanii mielibyscie 2 raje. Qrwa co za pi.rd.lenie powyzej.

Gość kotwbutach77
Jeśli chodzi o CV i list motywacyjny to godnym polecenia linkiem jest www.mycv.pl. Trafiłem na to przypadkowo w necie. To jest taki darmowy kreator CV, które można sobie zapisać na tej stronie pod specjalnie wygenerowanym linkiem. Można go przesyłać do zainteresowanych naszą kandydaturą osób. Mi to bardzo się spodobało, bo nie muszę za każdym razem drukować sterty dokumentów, tylko posłużyć się tym linkiem żeby go wysłać lub zmienić treść CV czy listu. Fajne jest też to że można sobie wybrać jeden z kilku dostępnych szablonów graficznych, a więc każdy znajdzie coś dla siebie. Poza tym wszystko jest za darmo, trzeba tylko się zalogować na tej stronie. Ja mam zamiar posługiwać się właśnie CV i listem motywacyjnym stworzonym za pomocą tego serwisy gdyż uważam że to wszystko jest bardzo profesjonalne. Poza tym znalazłem tam wiele ciekawych informacji na temat tego jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej, najczęściej popełniane błędy przez poszukujących pracy, ogólnie wiele cennych uwag i wskazówek. Są też ogłoszenia o pracę, ale nie przeglądałem ich jeszcze. Mam nadzieję, że tak stworzone CV zyska uznanie w oczach pracodawców, bo niedawno straciłem pracę, ale i tak myślałem już o czymś nowym, więc może nie ma tego złego. CV i listy motywacyjne były dla mnie zawsze trudne, ale mile się zaskoczyłem, że dzięki wspomnianej stronie zrobiłem wszystko w pół godziny i nawet już wysłałem w dwa miejsca. Jeśli komuś moje CV wpadnie w oko i zaprosi mnie na rozmowę to znaczy że było warto utworzyć sobie tam profil.