Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbol

Zbieramy na wesele

Polecane posty

Za nim skomentujesz, po prostu odpuść - szkoda czasu na takich jak my - szare twarze, szare myśli, tylko marzenia mamy kolorowe. Na ich przeszkodzie są własne długi, które są efektem walki o marzenia, przeszłego biznesu i bezwględnych wspólników, tutaj w białoczerwonym kraju. Powyższe zobowiązania to "piwo", które każdy odpowiedzialny człowiek powinien wypić za swoje błędy, nieporadność i naiwność. Prosimy tylko o złotówkę pomocy oraz przekazanie dalej tej wiadomości jeśli choć odrobinę Chcesz nam pomóc spełnić nasze marzenie jakim jest uroczystość weselna. WPŁAT PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO BANKU ZACHODNIEGO WBK 48 1090 2705 0000 0001 2952 8907 z dopiskiem dla Bartka i Basi

Gość gość
czy Basia lubi Bartkowego kootasia?

Gość gość
podaj pełne imię i nazwisko bo jak ja ci wyslę kasę to ty moje poznasz , ciekawi mnie ile macie lat i na jakie wesele zbieracie ( ile osób, gdzie, kiedy). Prosisz o pomoc w trybie o nic nie pytaj nic nie musisz wiedzieć ale wyślij mi chociaż równowartość jednej bułki. Jeżeli chcesz aby obcy ludzie odjęli sobie na śniadanie bułkę z okazji twojego slubu to się postaraj bardziej

Gość gość
a będzie ciebie potem stać aby darczyńcom podziękować i wysłać zawiadomienia o ślubie który ew. odbędzie się również dlatego że wysłali "chociaż złotówkę"? Jeżeli 500 tyś ludzi to zrobi to jak rozdysponujesz resztę zebranych pieniędzy?