Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy rocznych dzieci ile macie czasu dla siebie ?

Polecane posty

Gość gość

W ciagu dnia przy dzieciach 1-1,5 rocznych?

Gość gość
Córka ma 1,5 roku. Ja rano wstaje o 7 a młoda o 8 więc mam godzine i w tym czasie robie poranną toalete, ubieram się, lekki make up. Jem śniadanie, robie sobie kawe. I zawsze cos tam jeszcze zrobie poki Ona nie wstanie (oproznie zmywarke/ powiesze pranie ktore mi sie w nocy wypralo). A potem w ciągu dnia mloda ma jedna drzemke od 13 do 15 to w tedy mam luz, ale nie raz poprostu cos w tym czasie robie (koncze robic drugie danie, ogarniam mieszkanie, cos przeprasuje) a nieraz pije kawe i ogladam tv, na necie cos porobie, paznokcie sobie maluje etc Mąz wraca z pracy o 17 no i jakby padło to moge juz miec wolne od małej bo jest tata ;) Czasem gdzies wychodze (na rower/rolki/do kolezanki/do kosmetyczki/pochodzic po sklepach itp). A czasem jestem w domu to nie wiem czy to dla Ciebie jest czas dla siebie? Pewnie nie :-) Mała chodzi spac o 20.

Gość gość
podziwiam to na prawde ciezki okres w zyciu ja sama mam 3m dziecko i moja siostra ktora ma roczna coreczke mowi to samo...brak czasu dla siebie, w wolnym czasie gotuje/sprzata.....

Gość gość
jak śpi, ale to dla wszystkich, a nie dla siebie, mam jeszcze starsze dziecko

Gość gość
nie martwcie sie dziewczyny jak dziecko ma 2,5-3lata zaczyna byc wiecej luzu :)

Gość gość
Ja nie mam nikogo do pomocy mąż pracuje ja za tydzień wracam do pracy a mała do żłobka.Póki co jest tak że wszystko robie przy sobie lub w domu jak ona śpi.obiad,sprzątanie itp.Nieprasujee bo robi to mąż.Już nie mogę doczedoczekać się powrotu do pracy szkoda mi tylko małej ale znaleźliśmy fajny żłobek więc myślę że da radę

Gość gość
Mój synek( 14 miesięcy )śpi do 6 więc rano nic nie porobię. Nie odstępuje mnie o krok więc zęby, malowanie, czesanie robimy razem. Wybiera mi ubrania w garderobie i ubieramy się . Potem przychodzi niania a ja do pracy. Po pracy mały nie spuszcza ze mnie wzroku nie mogę się nigdzie oddalić. Gotuję a on bawi się garnkami potem razem jemy. Idziemy na polko na taras albo na spacer. Nie mam czasu dla siebie żadnego :)