Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie wybrać rower, mam 1,64cm i kupić rower na kołach 26 czy 28?

Polecane posty

Gość gość

Zamawiam przez internet i musze dziś kupić i nie mam pojęcia jakiej wielkości koła wybrać? dzieki

Gość gość
up

Gość gość
Hej ja mam ten sam wzrost i mam 28 ale wiesz naprawde najlepiej to pojezdzic zanim kupisz. Cala radosc z roweru jest wtedy jak jest dobry i dopasowany

Gość gość
Ja mam podobny ale Twoj jest przesliczny!!!! koniecznie go wyprobuj !!! Naprawde szkoda kasy na taki sliczny rower jakby nie mial pasowac. One sa dosyc ciezkie wiec bedzie mialo tez znaczenie czy jest wiekszy czy mniejszy

Gość gość
a powiedz jeszcze, jak ci się jeździ na tak duzych kołach jak te 28? nie czujesz jakieś różnicy przy naszym wzroście? ;) nie mam jak wypróbować, bo kupuje przez internet niestety.

Gość gość
To nie tylko kwestia kół, ale również wielkości ramy. Mój syn jest twojego wzrostu i jeździ na kołach 26 cali, na moich 28 jeździłoby mu się źle, ale ja mam ramę M. Zastanów się czy opłaca ci się kupować rower przez internet. Te rowery często przychodzą w częściach, żeby nie utracić gwarancji musisz go potem poskładać w serwisie, często autoryzowanym i zrobić przegląd. Jeżeli doliczysz do roweru koszty kuriera i przeglądu, to może się okazać, że zakup jest nieopłacalny. Nie wiem czy wszystkie firmy maja takie życzenia czy tylko niektóre. Może warto sie dopytać.

Gość gość
26. Ja mam 170cm wzrostu i 28 wydawal mi sie ogromny. Na 26 rower wyglada tez zgrabniej

Gość gość
dziekuję :) zamawiam zatem koła 26

Gość gość
oo widzę, że nie tylko ja zakochałam się w galaxy :D kurcze, a sądziłam, ze nikt jeszcze nie zna tej marki:D i tak, zdeydowanie 26

Gość Eskimose1
Najlepiej kupować w sklepach internetowych takich jak ten https://iwobike.pl/ tam jest wszystko opisane