Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiłam dziecko

Polecane posty

Gość gość

Zostawiłam córeczkę z dwoma babciami i jadę na dwa dni nad soline. mam straszne wyrzuty sumienia ze tak ja zostawiłam a sama sobie jadę. .. ma 8 miesięcy

Gość gość
Ja jutro odwożę dziecko do cioci o wyprawiam mężowi imprezę urodzinowa. Chyba nie mam wyrzutów. No może tyci ;-)

Gość gość
Podła suka z ciebie a nie matka ,ze takie maleństwo zostawiasz!

Gość paolinkaaa
13:48 podla suka to jest ciebie ze siedzisz na kafe wypisując takie glupoty zamiast zając się swoim dzieckiem. No chyba ze nie masz dziecka i ci sie nudzi i wyladowujesz swoje frustracje na innych, ktorych nie widzisz bo wtedy odwage masz. Do autorki: nie martw sie i spokojnie jedz wypocząć, babcie napewno zajmą się Twoim dzieckiem najlepiej jak potrafią :)

Już myślałam że zostawiłaś dziecko i poszłaś w cholerę :o A tak ? - jeśli babcie kochane ( A takie muszą być,skoro zostały z takim maluchem) , wiec w czym problem ? Moja teściowa nigdy nie została z moim dzieckiem.Moja mama ,owszem zabierała dziecko na spacer i zostawała jak musiałam coś załatwić.Ale na parę dni u babci został młody jak poszedł do szkoły :D A teraz jest tydzień u babci na wakacjach ( babcia ciągle mówiła że chcę jego zabrać ) wiec się byczę ile wlezie :P

Gość gość
a dlaczego masz wyrzuty sumienia?to tylko 2 dni-bez przesady od tego nie umrze a ty wyjezdzasz chyba po to zeby sie zrelaksowac, co? pamietasz jeszcze o tym?:)

Gość gość
Ja zostawiłam jak miała 3,5 miesiąca i pojechałam z mężem do spa. Wszyscy żyją i mają się dobrze :)

Gość gość
A ja byłam głupia i nie wyjeżdżałam nigdzie i teraz mam rozpieszczone dziecko i nie ruszę się na krok chociaż ma 13 miesięcy :) Jedź odpocznij, nie miej wyrzutów, dziecku krzywda się przy babciach nie stanie