Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Znalazłem złoty łancuszek i widziałem Piękną Nastolatkę

Polecane posty

No to masz dobry dzień A ja cały dzień prawie przed kompem i teraz idę trochę popracować a właściwie muszę jedną rzecz skonstruować w domu bo poza nim to nic nie zrobię jest za gorąco

Co tam Google porabiasz? Ble Ble nie widać. Gorąco u mnie też, ciągle zmęczony jestem, ale teraz się ruszyłem i się opłaciło.

W sumie to nic ciekawego skręcam komputery albo rozkręcam jakąś popsutą elektronikę i odzyskuję z niej różne diody kondensatory przełączniki itp to można zawsze wykorzystać do budowy czegoś a kilka miesięcy temu miałem niezły numer :classic_cool: zasilacz od komputera mi się zaczął kopcić i była mała eksplozja ale już go naprawiłem kondensatory wybuchły :classic_cool: u mnie w pokoju ale było dymu

A wczoraj widziałem super TV Telewizor Projekcyjny 42 cale ale on jest stary i wieli jak moje biurko pod komputer :classic_cool: Ale elektroniki tam jest masa w środku są tam trzy lampy jedna świeci na niebieski druga zielony trzecia czerwony to są takie tam wyświetlacze jak się z nich zdejmie takie tam soczewki to widzimy normalny obraz nadawanego filmu tylko każdy ma swój kolor ale to mega super wygląda w środku te lampy z soczewkami świecą tam na takie tam lustro on odbija obraz z soczewek na taki tam plastik kilku milimetrowy i mamy wyświetlacz :) obrazy się scalają

Gość gość
ale i tak jesteś luzer

A Fiku Miku coraz bardziej odbija. :D Ja mam teraz wakacje we francuskim, ale do teleturnieju się uczę i ćwiczenia fizyczne dalej robię.

rety maz wakacje! co za nowość! a nei zapomniałam ty masz wakacje od 10 lat :D🖐️

Gość Draxon
fikuMikuu dziś stary pedofil x Stare wybrzydzające panny nie mają nic do gadania w tym temacie.

Gość gość
fikuMikuu -O co ci chodzi? Za twoje przecież nie żyje, za pańśtwowe też nie,więc z czym ty masz idiotko problem? Jego życie i jego sprawa, ty stara dupa jesteś, a nawet dziecka nie masz i nie zanosi się na to, że kiedykolwiek będziesz mieć dziecko i faceta, więc oddwal się od ludzi, bo sama jesteś dziwna, aby w tym wieku być jeszcze panną i nawet nie mieć faceta.

o widze zlot bezrobotnych frajerów podkochujących się w nastoletnich dzieciach 😴

Gość Draxon
ja nie jestem bezrobotny. siedze se na kafe bo mam akurat urlop.

Gość Draxon
Prawiki, ja po 1 sierpnia wyjeżdżam do Turcji :D Czy wrócę na Kafe, nie wiem, chyba raczej nie.

Gość Draxon
No teraz to pojechałaś po całości. Mam 29 lat. idealna dla mnie to od 18 do 21 lat. Nie chcę rówieśniczki bo są roszczeniowe, chcą zaraz kasy, auta, mieszkania i najlepiej ślubu.

znam powody dlaczego frajerzy szukają w gimnazjum i liceum, to oczywiste 😴 tym bardziej żal dzieci i nastolatek, ze takie napalone nieudaczniki się czają pod szkołą :O

Gość Draxon
Gimnazjum - tak, pedofile. Liceum - to już młode kobiety i można legalnie :D

Mnie tam nie chodzi o wiek, różne mi się podobają. Musi mieć to coś. A ta już liceum. :D Draxon, jedziesz na wczasy?

Gość Draxon
tak, stać mnie, zarabiam 4k. może jakąś fajną tam poznam :P

Gość gość
Świat według Kiepskich wersja kafe Ferdynand Kiepski - Loooser Marian Paździoch - Argen Arnold Boczek - Draxon

To fajnie, udanych wakacji! Tylko uważaj, żeby bracia jakiejś muzułmanki Cie nie ścigali. :D

Gość Argen
Tak a propos roboty, to przeglądam se olx-a i inne portale w czytniku RSS to widzę że Wroclawiu jest od groma roboty. Nie tylko Amazon Gdybym miał trochę więcej forsy to bym się przeniósł (jedyny problem to mieszkanie). Znalazłem co najmniej 4 oferty idealne dla mnie. Loos, jakbyś się dobrze postarał, to też byś co znalazł. To nie jest to co u mnie na zadupiu. Ja znowu na bezrobociu :O

A jakie oferty? Zresztą oferty mogą być, a kandydatów wielu. Ostatnio wysyłałem 2 cv do pracy przy zbiorach we Francji. W czerwcu mogłem jechać, ale były słabe warunki, a ja tych owoców za bardzo nie umiem zbierać. No i szykuje się na teleturniej.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Loooser. Gratuluje znaleziska. Ja nigdy nie znalazlam zlotego lancuszka , a nie mialabym nic przeciwko

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fiku - masz zamiar naprawiac komputery ?