Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona loktorka

nieznośny hałas za oknem dzieci !!

Polecane posty

Gość zmęczona loktorka

drogie mamy ,mam taką prosbe ,zabierzcie swoje dzieci do parku,na plac zabaw albo po prostu je pilnujcie i nie pozwalajcie im na dzikie wrzaski,walenie piłką po ścianach budynku i niszczenie zieleni. Bardzo dziękuję.

Gość gość
spiertalaj kociaro

Gość gość
ja mam gorzej. u mnie pod oknem wlasnie siedzi na lawce i stoi wokol niej uwaga uwaga 11 osob (kilka dzieci i dorosli w roznym wieku) i tak k***a caly bozy dzien od rana do nocy. telewizor musze podglasniac bo co chwile dzikie smiechy, przeklenstwa, krzyki dzieci, obgadywanie itd itd.. na serio tak jest srednio 5 dni w tygodniu po ok 8 godz dziennie. cale osiedle smieje sie z "naszej" lawki.. jest juz znana z tego ze tu jest wieczny spend. czlowiekowi chce sie rzygac jak ma wyjsc gdzies domu i kolo nich przejsc bo zaczepiaja, mysla ze sa dowcipni i w ogole. nie raz juz mnie inni pytali jak ja to wytrzymuje tymbardziej ze mieszkam na parterze a lawka jest zaraz pod moim oknem. otoz zaczynam przstawac to wytrzymywac........

Ja mam to samo. Mamy blok i wokół niego ogrodzenie i po prostu podwórko. Od rana (już od 6 rano) bachory drą mordy przed blokiem. I od rana mamuski porzucone przez mężów, nic nie robiące cały dzień, wyłącznie plotkujące przy paleniu ćmików. Przechodząc, patrzą na każdego jak w obrazek. Od stóp do głów prześwietlają tymi patologicznymi oczyskami a potem obgadują zapewne. Kawałek dalej jest osiedle gdzie jest wysypisko bachorów od 8 do 14 lat, wydzierają się nieziemsko. Znowu z drugiej strony bloku, na trawie stoi druga ławka, na której zwykle pojawia się patologia 18-25 letnia (dresy jp i dresiary jp) z innych bloków i chleją te piwa za 1.20, wyklinając co drugie słowo. Żenada. Koszmar. Do niedawna mieszkałem w domu i nie miałem pojęcia, że średniowiecze jeszcze istnieje.

Gość gość
najważniejsze że kobieta która ma dzieci (nieważne czy porzucona czy nie )jest kobieca