Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaZaradna

Czy faceci potrafia prawdziwie kochac?

Polecane posty

Gość AnnaZaradna

Dawno temu straciłam wiarę w mężczyzn. Teraz spotykam simężczyzn. Teraz spotykam się z kimś. Chciałabym być dla niego wszystkim, żeby kochał mnie bezgranicznie, tak jak ja kocham jego. Chciałabym być dla niego wszystkim, żeby kochał mnie bezgranicznie, tak jak ja kocham jego. On twierdzi, ze mnie kocha i uwielbia, jednak nie potrafie w to uwierzyc. Nie wiem dlaczego prześladuje mnie myśl, ze jestem dla niego tylko rozrywką, a mówi mi to, co chce usłyszeć, by nie stracić dodatkowej przyjemności. Faceci czy wy potraficie kochać???????

Gość AnnaZaradna
Przepraszam za pomylone zdania ale kopiowalam tekst i coś się pochrzanilo ☺ale sens myślę, ze jest

Gość gość
jesteś tą samą dziewczyną z kowbojek autorko? :DDDD bo tam też takie pytania non stop powstają

Gość AnnaZaradna
Nie mam pojęcia co to kowbojki ☺Jestem rozsądną, duża dziewczyna a takie dylematy mną targaja.

Gość gość
Potrafimy ale to zależy od kobiety. Jedna potrafi rozkochać faceta a druga jest tylko zapchajdziurą.. Ja kocham całym sercem swoją. Oddałbym życie za nią.

Gość gość
Czy faceci potrafia prawdziwie kochac? odpowiadam: Tak ale tacy rzadko dostają od kobiet szansę by móc to udowodnić. Tacy mężczyźni są po prostu nieatrakcyjni dla kobiet. Nie mamy do was pretensji taka biologia. Kobiety pragną bad boyów, drani po prostu.

Gość NIEZAPOMNIANA MIŁOŚĆ
Przeżyłam coś wspaniałego z pewnym facetem, coś czego pewnie nie zapomnę do końca życia i wierzę nadal że naprawdę mnie kochał...

Gość gość
niektorzy potrafia

Gość gość
a teraz juz cie nie kocha?

Gość gość
ja nie spotkalam prawdziwej milosci

Gość gość
21:45 Kiedy to było?