Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfinks  Zagadkowicz

Przez żołądek do serca mężczyzny

Polecane posty

Gość Sfinks  Zagadkowicz

Pani sądzi, że rozumie to przysłowie? No to przekonajmy się! ooo Dowolna Pani i dowolny mężczyzna. Przygotuj jeszcze poprzedniego dnia zestaw Jego ulubionych potraw. Obudź przed nim, ubierz się podobnie, jak poniższe modelki http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/cf0/e84/5fe/432/41b/3ce/2de/561/799/222/66_500x640.jpg smakołyki na tacy połóż na brzegu łóżka i uklęknij obok. Obudź śpiocha, jedną jego dłoń połóż na jego brzuchu, a drugą dłoń na swoim brzuszku i powiedz: Chcę dotrzeć do Twojego serca. Możesz połknąć do swojego żołądka smakołyki, które Ci daję. Mogę połknąć do mojego żołądka to, co mi dasz twojego do połknięcia tu i teraz, bez wstawania z łóżka. Przez KTÓRY z tych żołądków szybciej trafię do Twojego serca? xxx Prawda, że przysłowie wcale nie jest jednoznaczne? Osobiście sugeruję szybkie zdjęcie tacy z łóżka, aby uniknąć kompletnego jego zaśmiecenia, a nawet okruchów jedzenia we własnych włosach

Gość mąż Laureatki
"Przez CZYJ żołądek prowadzi najlepsza droga do serca mężczyzny?" Moja Żoneczka ma Pierwsze Miejsce w moim sercu, bo odgadła!