Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu312

sex ze starszą

Polecane posty

Gość gościu312

Ja mam 21 ona 28 piszemy ze sobą przez internet zupełnie przypadkiem ją poznałem. A więc tak kręcą mnie starsze ona mówi ze młodszych nie lubi ale jakoś się pisze z nią i nieraz widać ze jakieś chęci ma. Jak do niej pisać żeby z czasem się zgodziła na sex? niech piszą tacy co się im się udało a nie co będę tylko mówić że się tylko bawi itp

Gość gość
zupełnie przypadkiem ją poznałem widać ze jakieś chęci ma żeby z czasem się zgodziła na sex jezu, co za młot.... podrywa kobietę i mysli,że skoro on z nią zagadał, a ona mu czasem cos napisze, to z samego tego faktu, ona zgodzi się , z kompletnie obcym, nieznajomym facetem, ledwo co poznanym w sieci, isc do łozka, w dodatku z kims o tyle młodszym. ... faceci maja narąbane we łbach WY NIE SZUKACIE KOBIET!!! Wam zależy jedynie na d****** na które nie trzeba wydawac kasy, bo sie ja na rogu w krzakach, albo w aucie zer...ni.. jak po prostu tirówkę!! wy szukacie tylko TIRÓWEK< i to w dodatku nieprzechodzonych:D:D takie cuda to tylko w ERZE:D:D pieprzone gnojki

Gość gość
ja mam 21 lat i poznałem na pewnym portalu kobietę 37 lat i fajnie czasem figlujemy ona singielka :-) wiec nie krzywdzimy nikogo tym ze sie spotykamy raz na jakiś czas na zabawe

Gość gość
ja mam 50 lat a on 21 i zabawiamy się fantastycznie