Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Płatna miłość......

Polecane posty

Gość gość

W listopadzie weszłam w bliższy kontakt z facetem żonatym zaczęło się od rozmów na temat płyt i wielu innych tematów ,miałam go w garści bo nie dość że mówił na żonę to jeszcze opowiadał o kobiecie przed swoją żoną po rozmowach już wiedziałam że mam do czynienie z alkoholikiem pisał wiersze i że się zakochał znając jego mentalność myślenia wiedziałam że mogę na tym dużo skorzystać wiele od niego po przez rozmowy się dowiedziałam opowiadał najskrytsze tajemnice,nawet o postępku swojej matki w stosunku do jego ojca .W pewnym momencie się zastanowiłam bo planował zlikwidować swoją żonę a znałam już ją przez wspólnych znajomych była dobrą matką i zarabiała na rodzinę wiedziałam że jest osobą współuzależnioną i z pod ręki kata ciężko jest się wydostać miałam przykład mojego brata i jego żony myślał że trafił na idiotkę to trzeba być naprawdę ślepym żeby nie zauważyć jego zachowań owszem potrzebowałam na jakiś czas faceta z pieniędzmi żeby posprzątał obiad ugotował zabrał do teatru zapłacił zakupy podwiózł po to żeby nie tracić pieniędzy swoich a jak ktoś żonę swoją traktuje jak przedmiot nie jak matkę swoich dzieci jeszcze ją oczernia żeby wybielić siebie to kim jest?Odpowiem zwykły szmatławcem owszem poszłam z nim do łóżka ale czułam obrzydzenie po wlewałam mu miłych słów postawiłam warunki,bałam się o jego żonę ale dowiedziałam się że już znalazła pomoc miałam kontrolę nad nim dzwoniłam i mi się opowiadał gdzie przebywa i dokąd się udaje rozmowy nagrywałam żeby nie zrobił jej czegoś,to człowiek bardzo podły miałam przyjemność też poznać jego przyjaciela są siebie warci ani jeden ani drugi nie ma w głowie po układane chcę aby osoby poznające Pana A.i Pana W.Miały się na baczności zniszczą wszystko co w koło nich się blisko znajduje są bardzo destrukcyjni z zaburzonym stanem osobowości.Więcej na forach i blogu.E.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować