Gość gość Napisano Lipiec 25, 2015 W listopadzie weszłam w bliższy kontakt z facetem żonatym zaczęło się od rozmów na temat płyt i wielu innych tematów ,miałam go w garści bo nie dość że mówił na żonę to jeszcze opowiadał o kobiecie przed swoją żoną po rozmowach już wiedziałam że mam do czynienie z alkoholikiem pisał wiersze i że się zakochał znając jego mentalność myślenia wiedziałam że mogę na tym dużo skorzystać wiele od niego po przez rozmowy się dowiedziałam opowiadał najskrytsze tajemnice,nawet o postępku swojej matki w stosunku do jego ojca .W pewnym momencie się zastanowiłam bo planował zlikwidować swoją żonę a znałam już ją przez wspólnych znajomych była dobrą matką i zarabiała na rodzinę wiedziałam że jest osobą współuzależnioną i z pod ręki kata ciężko jest się wydostać miałam przykład mojego brata i jego żony myślał że trafił na idiotkę to trzeba być naprawdę ślepym żeby nie zauważyć jego zachowań owszem potrzebowałam na jakiś czas faceta z pieniędzmi żeby posprzątał obiad ugotował zabrał do teatru zapłacił zakupy podwiózł po to żeby nie tracić pieniędzy swoich a jak ktoś żonę swoją traktuje jak przedmiot nie jak matkę swoich dzieci jeszcze ją oczernia żeby wybielić siebie to kim jest?Odpowiem zwykły szmatławcem owszem poszłam z nim do łóżka ale czułam obrzydzenie po wlewałam mu miłych słów postawiłam warunki,bałam się o jego żonę ale dowiedziałam się że już znalazła pomoc miałam kontrolę nad nim dzwoniłam i mi się opowiadał gdzie przebywa i dokąd się udaje rozmowy nagrywałam żeby nie zrobił jej czegoś,to człowiek bardzo podły miałam przyjemność też poznać jego przyjaciela są siebie warci ani jeden ani drugi nie ma w głowie po układane chcę aby osoby poznające Pana A.i Pana W.Miały się na baczności zniszczą wszystko co w koło nich się blisko znajduje są bardzo destrukcyjni z zaburzonym stanem osobowości.Więcej na forach i blogu.E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach