Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna przekonac do siebie chlopaka ktoremu

Polecane posty

Gość gość

Podobam sie tak srednio? Lubi mnie, ale nie podrywa i mam wrazenie, ze po prostu nie jestem dla niego jakas interesujaca z wygladu. Jednak jestem uwazana za calkiem ladna dziewczyne, jestem szczupla, zadbana, teraz latam na silownie, czyli figura jeszcze ladniejsza bedzie. Czy jestem w stanie przekonac do siebie chlopaka, ktory mnie dotad nie podrywal, ale bardzo lubi? I jak?

Gość gość
?

Gość kikiona
A skad przekonanie, ze srednio mu sie podobasz?

Gość gość
Bo gdybym mu sie podobala, to podejrzewam, ze by mnie podrywal. A tak nie jest :)

Gość gość
A napisalam srednio, bo mimo wszystko nieraz slysze od niego jakis komplement, ale uwazam, ze one sa po prostu ot takie, jak dobrego kolegi do kolezanki, a nie na jakims tle uczuciowym.

Gość gość
Jesteś prostaczką (tylko takie kobiety używają słowa "latam" w tym kontekście). Dodatkowo usiłujesz bawić się w pułapkę, która goni mysz- czyli jesteś desperatką. Podsumowując- biegaj za nim, jeżeli jest na twoim poziomie, łyknie to :)

Gość kikiona
Odpowiedz na te pytania to bedzie wiadomo czy jest sens oczekiwac czegos wiecej od tej znajomosci : 1 Czy na ciebie patrzy dluzej,obserwuje ukradkiem? 2 Czy stara się być blisko ciebie? 3 Czy przypadkiem cię dotyka, delikatne musniecie dloni itp. ? 4 Czy interesuje się toba w sensie zadaje pytania jak sie czujesz? Co u ciebie slychac? Z uwaga slucha co mowisz o sobie? 5 Czy czesto go spotykasz w przypadkowych miejscach? Narazie odpowiedz potem zobaczymy

Gość kikiona
Gosc 13:42 idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej. Pamietaj tylko ze jak komus dosrasz to tylko na chwile wzrosnia twoja samoocena.

Gość gość
oj, zabolała prawda :D Dziewczyna z klasą nie uganiałaby się za facetem, który nie jest nią zainteresowany w romantyczny sposób. Spójrz prawdzie w oczy.

Gość kikiona
Moj post oczywiście był odpowiedzią dedykowaną osobie z godz. 14:32

Gość kikiona
Gosc 14:39 skad wiesz jak miedzy nimi? Dlatego zadalam pytania zeby wiedziec na czym dziewczyna stoi? Nie zabolala mnie twoja wypowiedz tylko forma w jakiej to zrobiles/as. Po co wyzywac i obrazac kogos kogo sie nie zna.

Gość gość
Czy ja gdziekolwiek uzylam slowa 'latam' ?

Gość gość
Ale dziekuje za nazwanie mnie prostaczka. I powiedz mi, bo jestem ciekawa: dlaczego mezczyzn uganiajacych sie za dziewczynami juz nie nazywa sie prostakami? To nie ma nic wspolnego z klasa, bo gdyby on ewidentnie nie byl zainteresowany, to przeciez nie zmuszalabym go sila. Ale jeden warunek jest spelniony; bardzo sie lubimy. Zastanawiam sie wiec, czy jest mozliwe przeksztalcenie tej znajomosci w cos wiecej. Nikomu sie nie wieszam na ramieniu..

Gość kikiona
Autorko odpowiedz na pytania

Gość gość
''Jednak jestem uwazana za calkiem ladna dziewczyne, jestem szczupla, zadbana, teraz latam na silownie'' Czy ty nawet nie umiesz spamiętać własnych słów? :D

Gość gość
1. Jak się spotykamy, to często patrzy mi w oczy. Kiedyś się ze mnie śmiał, ze unikam jego spojrzenia (faktycznie mam czasem problem z kontaktem wzrokowym) 2. W sensie fizycznym? Jak idziemy droga, to często mnie "przestawia", żebym szla po prawej stronie (argumentując, ze ważne osoby powinny iść po takiej stronie - dziwne to w sumie) 3. Czasami tak, ale nie muśniecie dłoni, a np jakieś klepniecie przypadkowe etc, 4. Tak, czasem pyta, wypytuje o moje poglądy, zainteresowania, ale tez sporo mówi o sobie. 5. Nie

Gość gość
I przepraszam Cie krytyku nadobny, co jest dziwnego w określeniu 'latam na siłownie?' :P. On tam kochany nie chodzi.

Gość gość
Nic, tak jak nie ma niczego złego w słowie :"ej". Po prostu demaskuje pochodzenie i wychowanie osoby, która je stosuje :P

Gość gość
To jest trolling z twojej strony czy ty tak na powaznie? A zreszta. Szkoda mi klawiature zdzierac na takich ludzi :)

Gość gość
boże jaki debil :D

2. W sensie fizycznym? Jak idziemy droga, to często mnie "przestawia", żebym szla po prawej stronie (argumentując, ze ważne osoby powinny iść po takiej stronie - dziwne to w sumie) xxx to nie jest dziwne i ma praktyczne zastosowanie, jeśli idziecie ulicą i wjedzie w was samochód to osoba idąca po lewej stronie ma większą szansę uskoku albo dozna mniejszych obrażeń:-)

Gość gość
Siec neuronowa - rozbawiles mnie :) na marginesie - mieszkamy w duzym miescie, wiec chodnikow Ci u nas nie brak :D

Gość kikiona
Ja tu widze szansę na coś wiecej. Nie rozumiem dlaczego zadalas pytanie jak go przekonac przeciez jest ewidentnie przekonany co do Ciebie. Nie narzucaj się, dbaj o swoj wyglad zewnetrzny, jak z nim rozmawiasz patrz sie mu prosto w oczy delikatnie sie przy tym usmiechajac. Zartuj sobie z nim przekomarzaj sie. Sprobuj cos wspomniec ze jakis inny chlopak powiedzial Ci komplement zobaczysz jaka bedzie jego reakcja.

Powiem tak, jeśli nie brakuje ci kilku par majtek, jeśli nie masz uczucia, że jesteś obserwowana, jeśli nie słyszysz dziwnych szmerów w nocy, jeśli nie słyszysz kliknięć kliszy aparatu na ulicy, jeśli nie masz wrażenia, że jakieś auto za tobą jedzie, jeśli nie słyszysz nieraz ciągłego ujadania psa to znaczy, że mu się nie podobasz i nic z tego nie będzie. :-(

Gość gość
Zadalam pytanie, poniewaz mam wrazenie, ze jesli facetowi podoba sie dana dziewczyna, to nie czeka w nieskończoność, tylko dziala dalej.. nie czeka, az ktos inny przypadkiem mu ja zwinie sprzed nosa :) (chociaz ja nie jestem typem osoby majacej co chwila kogos nowego i jestem wymagajaca, ale mowie w ogolnym kontekscie). Jestem taka caly czas, i nie narzucam mu sie :) Ale moze faktycznie napomkne cos o innych chlopakach (akurat kolegow mam sporo)

Gość gość
pocałuj go :)

Gość gość
nie