Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przekonać do siebie 10lat młodszą fotomodelkę będąc średnim facetem

Polecane posty

Gość gość

jestem co prawda wysoki, ale niezbyt majętny, nie mam gadki ani urody, a ona bardzo mi się podoba, każdego dnia myślę o niej, zabujałem się na zabój

Gość gość
jak nie masz kasy, nie dasz rady jej przekonać, no chance. znajdź sobie laskę na swoim poziomie.

Gość gość
ona jest na moim poziomie, bo mi się podoba inne mnie nie interesują

Gość gość
nie jest na twoim poziomie- ona jest ładna, ty nie. skoro jest ładna, wymaga ogarniętego faceta z kasą i bajerą a ty nie masz żadnej z zalet: nie jesteś przystojny, nie masz gadki, nie masz kasy i jesteś 10 lat starszy. innymi słowy- znajdź sobie laskę na swoim poziomie, niezbyt ładną i tyle. o tej możesz pomarzyć, waląc konika wieczorem :D

Gość gość
Jestes zalosny. Piszesz,ze jet na Twoim poziomie bo jest fotomolka a Ty nie masz urody? Czyli nie jest na Twoim poziomie. Kazdy facet by chcial miec fajna, najlepiej 20letnia laske a sam nie ma czego zaoferowac. Zalll

Gość gość
ona jest na moim poziomie, każdy kto nam się podoba to jest nasz poziom, pogódź się z tym zmuszając kogoś do szukania wśród ludzi którzy mu się nie podobają jest bez sensu poza tym ona dała mi dwa numery koma na swoje obie komórki

Gość młoda kruszynka
Ale ty nie jesteś na jej poziomie, wątpię by stary przeciętny bez kasy ją zainteresował, ty jej nie dosiegasz do pięt

Gość gość
ona nie ma żadnego wykształcenia, ja mam ona nie ma doświadczenia życiowego, ja mam ona nie ma prawa jazdy, ja mam jak widzisz nie samą urodą człowiek żyje ta dziewczyna to mój poziom!

Gość gość
posłuchaj, bo chyba nie dość, że jesteś brzydki, to i przygłupi. ładne dziewczyny często się wiążą ze starszymi goścmi, ale nie bez przyczyny: szukają w nich stabilności, bezpieczeństwa, przede wszystkim finansowego. dobra, pewna praca, mieszkanie, auto, oszczędności, itp. ty nie reprezentujesz sobą NIC. dlatego albo się dorobisz, albo będziesz walił konia, skoro nie interesują cię dzeiwczyny na twoim poziomie. jak mi się podoba brad pitt, znaczy, że jest na moim poziomie, co? :D ech, szkoda ciebie, kolejny przegrany nieudacznik

Gość gość
przeciez to prowo

Gość gość
ja znam swoją wartość i wcale nie jest ona niższa niż jej wartość, widzę zawiść zżera chłopaczków piszących pod damskimi nickami :)

Gość gość
ja akurat jestem kobietą i piszę szczerze :O gardzę brzydkimi i biednymi facetami, brzydkiego i bogatego z trudem, ale zniosę

Gość gość
mogę jej zapewnić bezpieczeństwo i stabilność, mam prace i mieszkanie na kredyt, nie jest to willa. jestem wierny, nie pije, nie pale, nie mam "przeszłości", dzieci, chorób wenerycznych. Jestem idealną partią dla niej na męża

Gość gość
jak ty jestes kobietą to ja jestem Arnold Schwarzenegger :D

Gość gość
hehe, tak się oszukuj, nieudaczniku :D ona w tym czasie właśnie jest na randce z przystojniakiem, potem pojadą do niego i zgadnij, co będą robić :D spadam stąd, szkoda klawiatury

Gość gość
Ona może pójść do szkoły i zdobyć wiedzę, ona może zrobić sobie prawo jazdy w każdej chwili a ty nigdy nie będziesz przystojny ani bogaty ani młodszy, a doświadczenie życiowe każdy zdobywa

Gość gość
to nie prowo, nie mam szacunku do ludzi którzy nie spełniają swoich marzeń, a moim marzeniem jest ona Mimo kiepskiego urodzenia ciągle ciągnę do przodu. Ona będzie moja, mówię wam!

Gość gość
Ona nie pójdzie do szkoły, bo jest leniwa. Wyrzucili ją już z dwóch szkół.

Gość gość
tymbardziej nie weźmie gołodupca z kredytem :D

Gość Poradyza10groszy
Nie znam tej damy, więc tym bardziej głupio tak generalizować, ale .... co do zasady, kobiety bez wykształcenia, zarabiające tym co mają, czyli urodą, nastawione są na łatwe i przyjemne życie. Wierzą, że ciało, uroda to wystarczający powód do tego, żeby miały fajnego i NADZIANEGO faceta. Takie są realia, niestety. Możliwe oczyiwście, ze ona jest inna, i że tylko dorabia, a tak naprawdę ma ambicje, studia w planach i uczciwą pracę na posadzie. hmmmm może tak być, nie jest to wykluczone. Myślę, że masz małe szanse, nawet jeżeli dziewczyna się zakocha w Tobie, będzie szukała lepszego kandydata, bo modelki to dzisiaj "gwiazdy" - każda myśli, że będzie drugą Klaudią Schiffer,a niestety często się kończy tylko na dawaniu d*oopy każdemu, kto Cię może wciągnąć szczebel wyżej. x pomyśl dlaczego zależy Ci na tej dziewczynie. Czy znasz ją ? Spotykacie się (nawet jako znajomi, współpracownicy ) ? Czy po prostu podoba Ci się fizycznie ? Zastanów się, bo możesz w ten sposób popełnić zyciowy błąd biorąc za żoną co prawda atrakcyjną, ale niewiele wartą pannę, zaślepiony pociągiem do jej atrakcyjnego ciała, a potem skończysz oskubany z alimentami i innymi atrakcjami na koncie. Zastantów się czy ją kochasz , czy jest jakaś relacja pomiędzy Wami, czy tylko jest to zauroczenie pięknem zewnętrznym.

Gość gość
Nie pijesz...modelki pewnie lubią pijących :) Ale spoko, startuj do niej, to się przekonasz, może to wrażliwa modeleczka, która docenia ludzkie piękno od środka.