Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pigułka po jest dostępna bez recepty ?

Polecane posty

Gość gość

Jw pytam bo nigdy nie korzystałam a dzisiaj musze

Gość gość
Musze wiedzieć na 100 ptocent

Gość gość
Tak, tylko nie w każdej aptece jest dostępna.

Gość gość
Tak, i w normalnej aptece (gdzie nie pracują nawiedzone poyeby - ja musiałam obejść 5 żeby dopiero w 6 dostać) dostaniesz, tylko licz się z wydatkiem ok. 100 zł.

Gość gość
"Tak, i w normalnej aptece (gdzie nie pracują nawiedzone poyeby - ja musiałam obejść 5 żeby dopiero w 6 dostać) dostaniesz, tylko licz się z wydatkiem ok. 100 zł." No właśnie ja kiedyś zapytałam w pobliskiej aptece. Niby prowadzi ją młoda, normalna babeczka, a powiedziała, że zwykłe tabletki antykoncpecyjne tak, ale antykoncpecji postkoitalnej nie. Więc praktycznie wcale nie jest łatwo ją kupić. Ja bym najszybciej próbowała w jakichś dużych sieciówkach.

Gość gość
dzieki trudno to "tylko aż "stówa :)

Gość gość
no i kupiła w czoraj w pierwszej aptece kosztaowało mnie to 140 zł bez recepty ... czy działało czas pokaże :) nie ma żadnych skutków obocznych narazie

Tak, pigułki po są już dostępne bez recepty. I to chyba w każdej aptece. No ale tak jak już ktoś wcześniej wspomniał trzeba liczyć się z wydatkiem rzędu 100 zł. Chociaż co to jest to 100 zł w porównaniu z ogromnym stresem :P

Gość gość
W każdej aptece? ja specjalnie pytałam i w żadnej na moim osiedlu nie było - mamy 7 aptek. Duże miasto.

Gość gość
ja kupiłam za 130 zl Eeelone bez recepty . Male miasteczko ,ale raczej przyznam ,ze nie przychylne kościołowi :P