Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dzisiejsi faceci to naprawdę aż takie peezdy że wolą czekać na podryw...

Polecane posty

Gość gość

niż sami podrywać? makabra

Gość prawictwo pospolite 193
A co niby kobiety nie mają prawa wybrać sobie faceta ?

Gość gość
a przestań, w większości to wynurzenia pravików i innych niemot, które ani a ani b nie potrafią wykrztusić przy kobiecie dlatego idiotycznie zwalają inicjatywę na kobiety no cóż, ale to ich strata, on jej nie poderwie jakiejś laski poderwie ją ktoś inny

mi 4 razy w życiu kobiety proponowały randki Więc nie widze w tym nic dziwnego ze kobiety tak samo podrywaja i maja prawo do podrywu

Gość gość
"prawictwo pospolite 193 dziś A co niby kobiety nie mają prawa wybrać sobie faceta ?" x Wiesz, żeby kobieta mogła sobie "wybierać" to musi wiedzieć kto jest nią zainteresowany.

4 razy to były bezposrednie podrywy wprost propozycja randki a mniej bezposrednich to było moze i z dziesięc..

Gość gość
temat nie jest o tym, że kobiety nie mogą podrywać, tylko o facetach-peezdach którzy mimo że jakaś laska im się podoba to wolą czekać na podryw niż sami zacząć działać

Gość gość
on nie poderwie jakiejś laski to poderwie ją ktoś inny *** miało być

bo ci faceci o których piszesz mają niską pewnośc siebie - dlatego nie podrywają..

Gość gość
w UE , w NATO podrywanie dziewczyn , kobiet może być zakwalifikowane jako molestowanie i dyskryminacja

to ja decyduje ktory "PAN" odpowiada moim slicznym "oczkom":):)nie ma to tamto;);)

ja też nigdy nie podrywałem kobiety , ale nie dlatego , ze mam kompleksy na przyklad z powodu wyglądu - bo nie mam nie podrywałem , bo nie miałem pieniedzy na randki i nigdy nie pracowałem proste Więc nie kalkulowało mi sie to ..

Gość gość
to trzeba było iść do pracy i zarobić, nie musiałbyś teraz walić pod jotpegi

Gość gość
jak nie p***y jak siedzą na babskim forum 24 na dobę,gorszych frajerów nie ma

do jakiej pracy ? Ja się ciesze , ze nie musze pracować .. Jestem szczęsliwy .. 10 lat temu jak jeszcze sie uczyłem , chodziłem do szkoły było dużo gorzej niż teraz .. Nie byłem szczęsliwy.

Gość gość
faceci dzisiejsi są leniwi,pozbawieni fantazji ,na zasadzie ja jestem pan i władca,posiadacz ja/j i penisa,możesz mnie podziwiać i oddychać powietrzem,którym ja oddychałem,i powinnaś to docenić ,ze jestem taki wspaniałomyślny.. zero refleksji nas sobą,swoim postępowaniem zero klasy,i tej samczości o jakiej marzą kobiety ot takie glutki "bezcharakterne",które nawet nie wiedzą czego chcą w życiu,no oprócz dogadzania swojemu ego,bo głaskanie "ego" to podstawowe zajęcie prawie każdego faceta