Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miał tu ktos usuwanego pieprzyka

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie

Gość gość
Moja koleżanka usuwala w Lublinie . A o co chcesz spytac?

Gość gość
jestem z Kielc , założyłam topik bo chcę wiedzieć czy mogę usunąć pieprzyk z łechtaczki?czy to możliwe i gdzie?a w tym Lublinie możliwe?

Gość gość
Ona miala na policzku. Poszukaj w necie chirurga plastyka. Oni się tym zajmuja. On wszystko wytlumaczy

Gość gość
Nie trzeba zadnego chirurga plastyka. Idziesz do ginekologa, dostajesz skierowania do szpitala na zabieg wyciecia, wycinaja, robia badanie wycinka i po sprawie.

Moja znajoma miała usuwanego z dekoltu. Była u dermatologa, lekarka dała skierowanie do onkologa i ten jej usunął.

Gość gość
to ja autorka:)dostałam od rodzinnego skierowanie do chirurga,w szpitalu na ogólnej rejestracji mnie zarejestrowała,kazała sie zgłosic pod pokój do konkretnego lekarza.i pytam,czy on mi pieprza obejrzy dopiero i da termin czy od razu usunie?

Gość gość
i nie na żadnej łechtaczce,tylko nad uchem:)

Gość gość
Na pewno od razu nie usunie, bo na zabieg trzeba sie umawiac albo w odziale szpitalnym, albo w gabinecie zabiegowym.

Gość gość
no własnie w szpitalu sie zarejestrowałam

Gość gość
W szpitalnej przychodni, czy masz juz termin przyjecia na oddzial? Bo to roznica jest.

Gość gość
Ja miałam usuwanego, z ramienia, chociaż chciałam z brzucha, bylam u dermatologa, zobaczyl jednak to na brzuchu i powiedział że jest duże i trzeba by ciąć a potem będzie blizna no i szwy. Szwy mnie odstraszyly... W kazdym razie skorzystalam i usunelam inne poprzez wypalenie laserem. Nie bolalo i nie ma śladu, jestem zadowolona

Gość Tefnut
U mnie to było tak, że najpierw wzięłam skierowanie od rodzinnego. Potem poszłam się zarejestrować na wizytę do konkretnego chirurga. On obejrzał to co chcę wyciąć i ze skierowaniem od niego umówiłam się już na zabieg. Robiłam na NFZ ale nie w państwowym szpitalu.

Gość gość
w szpitalu w ogólnej rejestracji dali mi termin kiedy mam sie pojawic i czekac pod pokojem lekarskim

Gość gość
gość dziś w szpitalu w ogólnej rejestracji dali mi termin kiedy mam sie pojawic i czekac pod pokojem lekarskim xxxxxxxxxxxxx Wiec zarejestrowalas sie do przychodni przyszpitalnej, do poradni chirurgicznej. Tam lekarz obejrzy tego pieprzyka i wyznaczy termin zabiegu.

Gość gość
a ok,dzięki:)