Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy modsi interesuje sie starymi babami

Polecane posty

Gość gość

?Pewnie kwestia pieniedzy ,taka stara wiadomo dorobiona a jeszcze jak meżatka to podwójnie :D

Gość gość
na starej piczy chuj się ćwiczy

Gość gość
No bo jak żadna rówieśniczka takiego balerona nie chce dopuścić, to co mu pozostało oprócz masturbacji.

Gość gość
A co wy myslicie, ze state baby to biora cp popadni, bo sa stare, a on mlody i jeszcz da mu kase,:Dmozecie tylko pomarzyc.

Gość gość
to jak w przypadku każdego innego związku,jedne są z uczucia ,inne dla kasy a ,że niektóre kobiety mają dużo młodszych partnerów,,pewnie jest to twierdzenie powyżej prawdziwe.. ale zapytałam koleżanki znajomą i jej partnera o 15lat młodszego ona traktowała go jak "przygodę"a on powiedział,że z równieśniczkami nie miał o czym nawet gadać,że są dla niego asexualne,ona spoko nawet się trzyma,mają córeczkę,wzieli ślub i są szczęśliwi ..dla mnie dużo młodsi mężczyźni są aseksualni,to dla mnie dzieci ,bywa,że podbijają,bo pomimo,jak autor napisał ,chyba juz się zaliczam do starych bab:P,ale na wizus jestem w bliżej nieokreślonym wieku,,, nie mniej,w ogóle nie jestem zainteresowana a niektóre kobiety się młodym kochankiem-dowartościowują po prostu ale to ich sprawa,nie ma co komu do wyra zagladać

Gość gość
niektore lubia mlodszych.

Gość gość
mlodzi mowia ze ich starsze bardziej podniecaja.

Gość gość
Kochane są starsze. Ja osobiście uwielbiam. Fascynują mnie.

Gość gość
no sorry,ja jestem dojrzałą kobietą,i dla mnie jest co najmniej dziwne jak powiedzmy 10 lat młodszy facet do mnie zawala ja rozumiem,ze inaczej rozmawiam,zachowuję się,potrafię o siebie zadbać,i wyeksponować to co jest sexi ale .. mnie tak młodzi faceci w ogóle nie interesuję, zresztą byłam z kilka lat młodszym,i wtedy nie wzięłam pod uwagę,że to był jeszcze chłopak,a ja juz kobieta,bardziej mu zależało,zeby mi udowodnić jak mu na mnie nie zależy,zmarnował kupę czasu na celebrowanie focha,nie pojmując,że to ja byłam tak zazdrosna,że lepiej było się rozstać,niż szarpać..

Gość gość
nasłuchałam się wszędzie jakie to 30stki staja się nagle brzydkie i stare, więc spodziewałam się, że po przekorczeniu tego wieku bedę mieć względny spokój, co nawet by mi odpowiadało, bo nie lubię uwagi obcych osób, jednakże gdy mam już te 30 lat, to praktycznie nic się nie zmieniło, głowy za mną obracają jakieś młode chłopięta 20 letnie, a także każda inna grupa wiekowa...

Gość gość
bo 30stki,to teraz super się trzymają a ja jestem jeszcze starsza,i czym starsza tym się bardziej podobam..dziwne :O