Gość gość Napisano Lipiec 26, 2015 Moi Drodzy, ostatnio korzystałam z usługi barmańskiej firmy "Coctail Words" w Łosicach i chciałam podzielić się z Wami moim uwagami. Zdecydowaliśmy się z moim narzeczonym na pakiet droższy. Niestety pomimo wielkich próśb nie dostaliśmy przed weselem informacji jakie drinki będę wchodziły w ten pakiet, wiedzieliśmy tylko, że będą to koktajle z suchym lodem. Oboje byliśmy bardzo podekscytowani. Jednakże na przyjęciu okazało się, że nikt nas nie poinformował, że niestety, ale kurier nie dowiózł lodu, sama musiałam powędrować do barmanów i poprosić ich o wiadomość odnośnie do suchego lodu, ponieważ Panowie nie mieli o tym zielonego pojęcia, że w ogóle mają robić takie drinki. Jednakże to nie było najgorsze. Umówiliśmy się, że wynagrodzenie będzie składało się z dwóch części: tzw. robocizna oraz pieniążki na produkty do koktajli. Okazało się, że nasi goście nie byli chętni na korzystanie z usług barmańskich, więc spodziewaliśmy się z narzeczonym, że alkoholu, który wchodził w skład drinków zostanie nam bardzo dużo, już zacieraliśmy ręce. Jakie było nasz zdziwienie, kiedy zobaczyliśmy rano, że została tylko nasza wódka weselna, a po reszcie alkoholu nie buło śladu. Zwracajcie baczną uwagę na rzeczy, które nie są zawarte w umowie, tylko dogadujecie się ustnie. Najlepiej kupujcie alkohol sami albo zażądajcie za niego faktury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach