Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lula3

Jak zacząć?

Polecane posty

Gość Lula3

Zacznę może od tego, że niemal od zawsze lubiłam tematykę BDSM, jednak do tej pory nie miałam możliwości/odwagi, by spróbować takich praktyk. Zastanawiałam się więc jak zacząć, żeby nie zrazić do siebie znajomych, a zobaczyć jak to w ogóle jest. Uknułam więc taki plan. Na uboczu miasta, w którym mieszkam, jest sobie opuszczony budynek. Mieszka tam pewien bezdomny, który nie sprawia wrażenia niebezpiecznego. Ot, biedny, starszy człowiek, któremu nie poszczęściło się w życiu. Wymyśliłam, że mogłabym dać mu, powiedzmy, 50 zł, w zamian za co on, miałby bić mnie po stopach (na dobry początek). Bez żadnego wiązania, rozbierania i tym podobnych. Po prostu, daję mu kijek, ściągam buty, i każę mu się bić po stopach, powiedzmy, 50 razy. Po wszystkim bardzo mu dziękuję i idę w swoją stronę :) Uprzedzając pytania - tak, próbowałam bawić się sama, ale to nie to. Mam za sobą wiązanie, spacerowanie nago w opuszczonych miejscach - samodzielne bicie to nie to. Chcę poczuć upokorzenie i poniżenie, a także ból i satysfakcję :)

Gość gość
skąd jesteś ?

Gość Lula3
Tak sobie pomyślałam, że skoro powiedziałam A, to powiem i B. Okazało się, że to całkiem fajne, pomimo początkowego zdenerwowania. Mężczyzna, którego skusiłam wizją szybkiego zarobku, także był lekko poddenerwowany, ale później się rozkręcił, podobnie jak ja. Dziwił się, że mi się to podoba, ale nie miał nic przeciwko ;)