Gość parowa89 Napisano Lipiec 26, 2015 Witajce! w ciągu niecałego roku moja waga z 75 kg spadła do 60 kg przy wzroście 165 cm. Chciałabym jeszcze zrzucić heh jak najszybciej jeszcze 5kg a waga stoi jak zaczarowana..:/ Poradźcie co robić? Jaka dieta ? Ponadto mam problem z masywnymi nogami, czy może znacie skuteczne ćwiczenia na nóżki-parówki ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2015 znam- sprawdz bloga tej laski http://cellulitowadama.pinger.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2015 Na początek gratuluję już zrzuconej wagi :) A co Ci mogę poradzić? Przede wszystkim dołóż sobie 3x w tygodniu 30 min treningu cardio i licz kalorie. Nie wiem na jakiej byłaś diecie, ale dajmy na to, że na 1200 kcal. Musisz jeść różnie, np. w poniedziałek 1500, we wtorek 1000, w środę 1300, później 1200, po prostu, często zmieniaj, ale NIDY nie jedz mniej niż 1000! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parowa89 Napisano Lipiec 27, 2015 Dzięki za radę ! Staram się jak mogę ale ta 5 na przodzie spędza mi sen z powiek...-) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach