Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyPOlksimiDPOdajkami

Polki dają czterech liter całej Europie...i nie tylko

Polecane posty

Gość zszokowanyPOlksimiDPOdajkami

Może ktoś poruszył tu ten temat ,ale rozwiązłość "polek" nie ogranicza się tylko do okazyjnego dawania czterech liter obcokrajowcom, ale również do pseudomałżeństw z niby mężami, którzy i tak zawarli je żeby mieć długotrwałą, darmową prostytutkę w zamian za paszport/obywatelstwo. Dane GUS: Niemcy -polki - 341 z i tylko 25 Polaków zawarło "małżeństwa" z obywatelami Niemiec. 15 do jednego. Francja -141 polek i 7 Polaczków zawarło małżeństwa z Francuzami/Francuzkami. 20 do jednego . Wielka Brytania - 603 polek i 28 Polaków zawarło małżeństwa z Brytyjczykami. Czyli 21 do jednego. Włochy -210 polek i 5 Polaków miało małżeństwa z osobami z obywatelstwem włoch. 42 DO JEDNEGO - REKORD...w ale tylko Europie PAKISTAN - 52 do ZERA - Rekord absolutny.

Gość gość
A niech daja :D dla mnie wazne ze moja nie daje, a skad wiem? Bo spedzam z nia 99% czasu :)

Gość gość
o jesy to brdzo proste - Polacy niewiele sobą reprezentują - jak zakompleksiony autor tutaj, totez tylko nieliczni łapią miejscowe panie, co do danych z Pakistanu sprawa jest jasna dla kogos lekko obytego w swiecie - żaden innowierca nie może poslubic muzulmanki. Ot i cała tajemnica.

Gość gość
20.15 pewien jesteś ? to że twoj***aby nie jest czarne nie znaczy że obce DNA nie było w twojej lubej...

Gość gość
Mozesz sie pocieszac ze nie tylko twoja taka jest :p

Gość gość
Szkoda że na tej liście nie ma Turcji no chyba że małżeństwa z turasami zaliczyli jako Niemcy to rozumiem :-)