Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yoloxd

Rozstępy

Polecane posty

Mam rozstępy na łydkach, udach, tyłku, i w ogóle masakra. Jestem ciekawa czy któraś jeszcze ma takie defekty na ciele? Przeszkadza wam to? Próbujecie to maskować pod ubraniami? Ja przez to nie lubię swoich nóg ale jednocześnie uwielbiam krótkie spodenki, krótkie spódniczki/sukienki i chodziłam w takich ciuchach ale teraz dostrzegłam u siebie więcej rozstępów niż widziałam wcześniej i teraz nawet jak jestem w domu chodzę w długich spodniach bo nie mogę patrzeć na moje nogi.

Gość gość
mam rozstępy na piersiach, prawie całą moja rodzina ma ten problem, taka nasza uroda, ja akurat to akceptuje

u mnie moja mama ma uda, tyłek w rozstępach i ja też, tylko że moja mama jest po 3 porodach więc w sumie rozstępy nie są niczym dziwnym a ja po żadnym porodzie i chodze z takimi rozstępami.

Gość gość
Najlpsze co możesz zrobić to ćwiczyć i regularnie, ale podkreślam regularnie wykonywać masaże. Ja po porodzie też miałam straszne rozstępy ale silna wola pomogła się spiąć i przywrócić ciało do poprzedniego stanu. Zaczęłam też stosować preparaty do masażu bo one jednak dużo dają. http://trena.pl/preparaty-pielegnacyjne-do-ciala/3457-farmona-cialo-vata-olej-do-masazu-kokos-imbir-950ml-ajurweda-5900117001356.html Jeżeli będziesz coś stosowoać polecam Ci ten olejek. Daj***ardzo dobre efekty i w dodatku pięknie pachnie bo to kokosek :)