Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje Fuertaventura

Polecane posty

Gość gość

Wybieram się na wakacje na Fuerteveture, co zabrać ze sobą? jakieś ciepłe rzeczy też? albo buty sportowe? czy wystarczą jakieś klapki, sandały, ewentualnie baleriny??? krem z jakim filtrem? polecacie jakiś konkretny? prosze o odpowiedź

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Weź pashmine bo wieczory sa chłodne , same kozy tam latają po wyspie. Wieczorem jest chłodna bryza od atlantyku

Gość gość
To ja z wyżej , w dzien grzeje porządnie ja jak nigdy opalałam sie od razu na brązowo . Nie czujesz słońca bo wieje od morza i mozna sie porządnie spalić . Filter miałam waterproof

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Czyli pewnie filtr 50 ? Oczywiście chce się opalic ale nie spalić:-P a jakieś nakrycie głowy konieczne? U nas też czasem są upały a jakoś nie chodzę w czapkach

Gość gość
Na pewno powinnas wziac jakies cieple ubrania, na wyspach jest mocny wiatr wiec wieczory i noce sa chlodne, ok 16 stopni. jesli chcesz sie wylegiwac na plazy to nakrycie glowy moze byc potrzebne no i filtr koniecznie jesli masz typowy typ urody slowianski:-)

Gość gość
A jakie nakrycia głowy porzeważnie mają kobiety na takich wakacjach? polecicie jakis konkretny krem zeby sie opalic a nie spalic? sory ale to moj pierwszy wyjazd dlatego tak o wszystko pytam