Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HSG bylo straszne...

Polecane posty

Gość gość

Podczas Hsg zemdlalam z bolu, mialam zatkane jajowody...przykre gdy inni pisza ze to nic nie boli, przeciez kazdy jest inny, ja przez to badanie bede miala traume do konca zycia...ale za to po tym wreszcie zaszlam w ciaze i rodzilam sn bez znieczulenie, nie krzyczalam i uwazam ze to nic nie boli.Dlaczego oceniacie innych i obrazacie, dzis czekajac do ginekologa zagadala mnie kobieta i zaczela mowic o hsg uslyszalam, ze jestem chora psychocznie ze mnie hsg bolalo i ze porod to dopiero bol(moze powinanam tez wysmiac i obrazac bo mnie bez znieczulenia porod nic nie bolal?)....kobiety kiedy zrozumiecie ze kazdy jest inny?

Gość gość
Nie martw się kochana, dziś mało kto jest empatyczny i potrafi słuchać...Ogólnie nie lubię z większością ludzi gadać, bo cokolwiek nie powiem zaraz widzę na twarzy kogoś analizę, jak to jest z tym u niego :O...a nie chęć wysłuchania i zrozumienia... Ale powiem szczerze że nie wierzę, że cię poród sn nic nie bolał, oj coś koloryzujesz ;), jak może nie boleć rozciągająca się szyjka macicy, itd...pewnie cię aż tak mocno nie bolało, to możliwe...ale czy na pewno wcale? ;)

Gość gość
Ale ne pewno bym cię nie wyśmiewała, czy cię coś bolało, czy nie :D To jest po prostu prostactwo ludzkie i tyle ;)

Gość gość
gość dziś Nie martw się kochana, dziś mało kto jest empatyczny i potrafi słuchać...Ogólnie nie lubię z większością ludzi gadać, bo cokolwiek nie powiem zaraz widzę na twarzy kogoś analizę, jak to jest z tym u niego pechowiec.gif ...a nie chęć wysłuchania i zrozumienia... Ale powiem szczerze że nie wierzę, że cię poród sn nic nie bolał, oj coś koloryzujesz oczko.gif , jak może nie boleć rozciągająca się szyjka macicy, itd...pewnie cię aż tak mocno nie bolało, to możliwe...ale czy na pewno wcale? oczko.gif xxxx Przysiegam nie bolal i nie czulam skorczy urodzilam w 40 min ale polozna mowi ze gdybym je czula to by bylo 15 min, do tego dziecko 4kg A serio boje sie pobrania krwi :D jak nie wierzysz moge dac namiar do poloznej ale bedziesz sie musiala dogadac po francusku...ona ujela to tak "jakby kazda tak rodzila to bysmy mialy duzo luzu :) ".I widzisz dla mnie HSG bylo potwornoscia, a porod moge porownac do zatwardzenia, tak wiem piekne porownanie :p

Gość gość
Kazdy powinien wiedzieć że jednych coś boli a innych może nie.....ja mam okropnie bolesne miesiączki, aż wymiotuje do tego koleżanki uważają ze to niemożliwe.Rozumiem Cie w 100%.

Gość gość
Przysiegam nie bolal i nie czulam skorczy urodzilam w 40 min ale polozna mowi ze gdybym je czula to by bylo 15 min, do tego dziecko 4kg A serio boje sie pobrania krwi smiech.gif jak nie wierzysz moge dac namiar do poloznej ale bedziesz sie musiala dogadac po francusku...ona ujela to tak "jakby kazda tak rodzila to bysmy mialy duzo luzu usmiech.gif ".I widzisz dla mnie HSG bylo potwornoscia, a porod moge porownac do zatwardzenia, tak wiem piekne porownanie jezyk.gif Nie wiem co to jest HSG ale porod mnie tez nie bolal, czulam rozpychanie tylko, wiec tak jak ty.