Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopoppoop

7 mczniak goraczka , marudzenie , trudności

Polecane posty

Gość opopoppoop

z zasypianiem i częste pobudki :( mamay czy wasze dzieci tez tak miały ? mały spał super , budził sie o k 5 rano . Chyba ida zęby i bardzo na to wskazuje ale chyba ..... to trójki ?????? czy wasze dzieciatka zaczynały od trójek ?

Gość gość
Trójki wychodzą jako jedne z ostatnich i są bardzo bolesne, przynajmniej u mojego dziecka tak było. Co wieczór musieliśmy podawac Milifen na złagodzenie bólu, inaczej nie było szansy by mały zasnął. Może to dwójki tylko przesunięte w głab, zabki się zciasniaja jak jest ich coraz wiecej, na poczatku sa szerokie przerwy miedzy nimi.

Gość gość
Mojemu dziwnie szły żeby - 1,2,1,2 u góry, potem 1 1 na dole, także wszystko możliwe. Z 3 u nas nie było tak źle.

Gość gość
Może daj viburcol to homeopatyczny.czopek wyciszajacy. Moje dziecko też miało problemy ze spaniem przez zeby, do takiego stopnia ze przez sen kladlo się na buzi.podnosząc pupę żeby chyba naciskać sobie na dziąsła i dałam viburcol i przysypial nocke. W sumie dałam go może z 5 razy w ciągu roku, ale jak jednej nocy się wyspal to i w następne dni było lepiej