Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tu nie zdradzić jak żona pracuje za granicą

Polecane posty

Gość gość
Nie. Wiem ze nie "roochal". po prostu jest to facet z zasadami. Teraz ma swoją laske i dziecko - i wszystkim mowi ze warto bylo czekac. Nie kazdy facet mysli tylko czlonkiem. Jechal na recznym przez tyle czasu, a ty myslisz tylko gdzie i co przeroochac. oby twoja malzonka to przeczytala \/

Gość gość
Nie wiesz to nie pisz ile zarabiam i to nie był powod jej wyjazdu to ona zamieszkala w moim domu ktory za wlasne pieniadze wybudowalem wiec nie pisz co ci slina na język przyniesie powodem byly pieniądze ale lepsze dla niej

Gość CzwarteImperium
Skup się tylko na ręcznym, a jakoś to będzie. ;)

Gość gość
czyni go jakims frajerem? Co za bzdury frajerem czyni go to ze korzysta z jej pieniędzy ale za jej plecami wyr... by inną. A to już nie facet tylko k..wa. Tak samo byś powiedział jakby jego żona tak jemu zrobiła, prawda?

Gość gość
Jak sie kocha to sie nie zdradza - proste, proste? Autor zawsze mogl jechac zrobic jej niespodzianke i przyjechac na weekend i ja wyrooochac. W koncu jak tu pisze ma TYYYYLE siana.. Zalosne...

Gość gość
no wlasnie jak facet mniej zarobi to juz frajer co za jeb...materialistka to pisała

Gość gość
haha. Ale polewka z tych śmiesznych zfrusttowanych bab. Mam dobrą rade dla autora. Ruchaj ile wlezie ale się nie chwal i nie pytaj czy możesz. Oficjalnie czekasz :-) nikt Ci nic nie zarzuci a co pobzykasz to Twoje. :-) ja też oficjalnie jestem wierny. :-)

Gość gość
no wlasnie jak facet mniej zarobi to juz frajer co za j**...materialistka to pisała ale przynajmniej nie k... która zdradza żonę

Gość gość
ja też oficjalnie jestem wierny. usmiech.gif a żonie też pozwalasz sie puszczać, czy już ci nie pasuje?

Gość gość
Du.. jak baba nie daje facetowi to tez ma na ręcznym jechac co za betony tu siedzą

Gość gość
oficjalnie - nas to goowno obchodzi. Oby twoja partnerka sie o tym dowiedziala :) A jak udowodni zdrade w sadzie, to nic ci nie zostanie :D

Gość gość
kobiety byłyby idealne jakby miały tylko jedną parę warg - tą pionową :-) poziomymi za dużo kłapią :-)

Gość gość
Materislistka jest gorsza od tej co stoi pod latarnią bo ta druga przynajmniej pracuje. A ta pierwsza wysysa jak pijawka.

Gość CzwarteImperium
Betony. :D Jak mu nie daje to lepiej wrzucić czwarty bieg z jakąś stukniętą dzi==wką. O to Ci chodzi? Acha.

Gość gość
żeby się dowiedziała, żeby się dowiedziała :-) jak dzieci. Żal wam p***y ściska. Nie dowie się, więc wal ile wlezie :-)

Gość gość
Materislistka jest gorsza od tej co stoi pod latarnią bo ta druga przynajmniej pracuje. A ta pierwsza wysysa jak pijawka. och och mały móżdżku, materializm to nie sytuacja jak żona za granicą haruje na rodzinę, a mąż za te pieniądze d... che obracać

Gość gość
No własnie tu pierd... morały a sama na kase patrzy mam taką znajomą 3 facet w ciagu 4 lat bo jak za mało kasy to kop w d az trafiła na takiego co ją porobił na wszystko i teraz ryczy jaki to oszust i dobrze jej tak

Gość gość
wiesz co - wypowiadasz sie za WSZYSTKICH facetow. A jednak wszystkich nie znasz :) Sa faceci ktorzy marza o rodzinie, jednej zonie, maja swoje zasady. Wola np. popracowac niz jechac do klubu gogo bo Tak. Kazdy facet jest inny, chociaz wiekszosc stawia potrzeby seksualne nad reszta A to ze ty jestes jaki jestes - wspolczuje rodzicow, ze takie gnoja wychowali ktory nie umie powiedziec zonie ze skacze w bok.

Gość gość
gnój to Twoj ojciec że taką tępą dziure zrobił :-)

Gość gość
Ja pisalem że ona na rodzine tam pracuje ?Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Gość gość
Wyjechala z firmy w ktorej pracowala bo ją wytypowali

Gość gość
Ja pisalem że ona na rodzine tam pracuje ?Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem dobra dobra, panie bogaty, dla ciebie każdy powód dobry zeby się zeszmacić z k.... Chora by była byś ****ał, w ciąży, też byś ****ał sam byś pojechał i też byś ****ał. Więc jesteś tylko fajfusem z przypadkową dobudówką z tyłu

Gość gość
Czy jesli ja wytypowali to nie mozesz do niej jezdzic raz na 2 tyg?! I spedzic z nia np. weekendu? w koncu Tyle siana masz a na zone ci zal? :D xxx Oj biedaczysko sie obrazilo? Bo ktos napisal ze mozna myslec glowa a nie ch**em? Tym bardziej wspolczuje zonie :)

Gość gość
gnój to Twoj ojciec że taką tępą dziure zrobił usmiech. no i to właśnie jest ten poziom kmiota, dziwicie się ze taki ma tylko takie potrzeby jak pies w rui- żre, szczy , sra, z jaj spuści, pośpi i tyle z życia

Gość gość
Chłopie dam Ci dobrą rade. Nie czytaj komentarzy bab. Bzykaj ile chcesz tylko się nie chwal i tyle. W końcu nie masz romansu i się nie angażujesz uczuciowo.

Gość gość
ale ściska c****o tej tępej babie z żalu. Facet chce sobie bzykać, niech bzyka, jego sprawa.

Gość gość
ale mi też halo zdrada to by była jakby miał zone na miejscu a pukal na boku a nie w rozłące tzw biale małżeństwo i jak pojdzie raz w miesiącu na bok to wy już blotem obsypujecie znam trochę życie w delegacjach i kobiety jak i faceci zachowują tylko pozory dopóki nie poleje się alkohol sorry taki mamy klimat

Gość gość
ale ściska c****o tej tępej babie z żalu. Facet chce sobie bzykać, niech bzyka, jego sprawa to mu się nadstaw jak mu tak współczujesz, w końcu dzieci z tego seksu nie będzie:)

Gość gość
zauważcie Panowie że to jakaś jedna stara wenera się tak udziela i bluźni. Pewnie jakaś z plebani ma przerwe :-)

Gość gość
a po drugie to małżeństwa gdzie dochodziło czasami do skoków w bok trwają do tej pory, a te niby wzorowe dawno się porozpadały