Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aparat sluchowy

Polecane posty

Gość gość

Część. Mozecie mi poradzic czy moge sobie tak po prostu kupic aparat sluchowy i czy to jest bezpieczne?

Gość gość
Jasne, ze bezpieczne. Tylko musisz wybrac taki aparat, który nie wymaga konsultacji ze specjalistą. Ja np. dla mojej mamy kupowalam tutaj http://sluch.net/

Gość gość
Radze skontaktować się z specjalistą.

Gość gość
jeśli masz problemy ze sluchem, a lekarz zalecil ci noszenie aparatu to oczywiście, ze jest to bezpieczne. I koniecznie! Ja sama nosze aparat, a kupowalam go tu: sluch.net

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu używam aparatu Hear Clear Pro ale oczywiście wszytko zależy od tego w jakim stadium są nasze problemy ze słuchem.

Gość gość
Czytałam gdzieś o tym aparacie. Jesteśmy z mężem bardzo zainteresowani. Oboje mamy postępujące problemy ze słuchem i lekarz zalecił nam aparaty.

Gość gość
Bardzo fajnie napisany artykuł. Czytałam różne rzeczy ale to do mnie przemawia.

Gość gość
osobiscie w temacie aparatow sluchowych moge polecic firme www.sonido.pl bardzo dobrej jakosci i w rozsadnych cenach

Gość gość
Żyjemy z moim tata w jednym domu. tata ma problemy ze słuchem ale oczywiści nie daje się zagonić do lekarza. Zamówiłam mu aparat Her Clear Pro słuchowy przez internet. Miałam problemy aby go namówić do jego noszenia ale w końcu się złamał. Nasze życie jest teraz łatwiejsze. Kto żył kiedyś ze starszą niedosłyszącą osobą to zrozumie.

Gość gość
Wiem po czym mowa przerabiałam to samo z moimi rodzicami. moi rodzice oboje byli za młodu artystami estradowymi i ich słuch był mocno narażony. Na stare lata oboje mają teraz problemy ze słuchem.

Gość gość
dokladnie, sa aparaty, które można kupic bez konsultacji lekarza. Takie tez znajdziesz od firmy www.sonido.pl produkuje jedne z najlepszych aparatow na naszym rynku

Gość gość
lepiej skonsultowac to ze specjalistami ajpierw, ale sa miejsca gdzie zrobisz badania i kupisz aparat dodatkowo, wiec na spokojnie, osobiscie smialo moge polecic firme www.sonido.pl

Gość gość
ja natomiast polecam bardzo te modele http://auris.net.pl/mam i jestem bardzo zadowolona. Poprawiają znacznie komfort życia i naprawdę genialnie się z nimi czuję. W końcu słyszę lepiej, nie jest aparat inwazyjny

Gość martt

Na stronie abcsluchu.com masz dobrą firmę sprzedającą aparat słuchowe. Można dopasować sobie urządzenie pod ubytek słuchu, fajne profesjonalne doradztwo, nie miałem żadnego problemu żeby dostosować sobie aparat pod siebie.