Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikiteczka

Jestem chorobliwie zazdrosna o byłe mojego faceta

Polecane posty

Gość nikiteczka

Więc tak mam 18 lat jestem z 6 lat starszym od siebie facetem.Jesteśmy ze sobą dwa lata. Jest to pierwszy facet z którym łączy mnie więź fizyczna.On przede mną miał dwa poważne związki, o których wiem w wieku 19 lat był z dziewczyną, która poroniła jego dziecko. Potem był z inną 1,5 roku mieszkał z nią,prowadzili normalne codzienne życie ona miała go tylko dla siebie.Boli mnie to strasznie prawie codziennie myśle o tym jak mu z nimi było dlaczego postanowili ze sobą nie być i jak im było ze sobą w łóżku najgorsze jest to,że on jest moim pierwszym a ja jego nie. Ciągle przez to sie kłócimy bo ja sobie coś ubzduram i stwarzam niepotrzebne kłótnie wiem o tym ale nie umiem inaczej. Drogie dziewczyny czy was też taka zazdrość spotyka? Jak sie tego wyzbyć,naprawde nie chce niszczyć tego związku a robie to.

Gość gość
najgorsze jest to,że on jest moim pierwszym a ja jego nie. x Słabizna 0/10 kobiety uwielbiają doświadczonych seksualnie facetów a prawiczkami gardzą

Gość gość
prawiczkami takimi jak na kafe gardzą, NORMALNYMI NIE

Gość gość
Też tak miałam, ale na szczęście przeszło.

Gość gość
Masz problem sama ze sobą. Ty tak naprawdę nie kochasz tego mężczyzny. Miłość nie zazdrości.Czasem Miłość zachoruje na zazdrość. Dzieje się tak w przypadku, gdy kocha się kogoś za to tylko, że on do nas należy.Ona tylko konsumuje i z nikim się nie dzieli./Seks i pieniądze/.