Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HIM we własnej osobie

Polecane posty

Gość gość

www.mmtrojmiasto.pl/artykul/gangsterzy-z-trojmiasta-tatuowali-prostytutki-rusza-proces%20,3138573,artgal,t,id,tm.html

Gość gość
powtarzasz się, próbując błysnąć sucharem... od wczoraj... sprawdź lepiej, co wytatuowane na pośladku ma twoja mama :classic_cool: i niech "własność pana moona" nie będzie dla ciebie zaskoczeniem:classic_cool: a him ma na udzie to samo co w nicku, spróbuj to zapamiętać:D his infernal majesty :D to chyba od zespołu:classic_cool: jeszcze nie wie, ale kiedyś uzna to błąd młodości i usunie:Pciekawe co wtedy będzie robił ty? Szukał ofiar na kafe czy może inne hobby sobie znajdziesz?:Dedit: nie ślinie się nie him :classic_cool:

Gość gość
Moon ty krakowska pipko próbujesz zabłysnąć na forume ze swoimi 502 ale kazdy ma jazde z ciebie tylko. :D

Gość gość
moon blokuj wszystkie nołlajfskie tematy bad gatewayem tego debila

Gość gość
Ja pyerdolę. Wakacje są, to i dzieciaki się nudzą :O Co komu złego zrobiła infernalka?

Gość gość
Infernalka uważa się za lepszą od wszystkich, choć prócz doopy nie ma nic do zaproponowania.

Gość gość
Przyrzekam z ręką na sercu, że to nie ja blokuje.:classic_cool:Podejrzewam o to noxelie, tematy o niej też były tajemniczo traktowane 502, o to zresztą też byłem podejrzewany... a prawda wygląda tak, że to może być każdy:classic_cool: nawet dziecko potrafi &&&&&&&& kilka *&**(***** i unieruchomić temat:Ddopóki o2 nie wyszarpie z kieszeni paru groszy na kompetentnego gościa który rzuci na to okiem, dopóty dziecinne błędy potrafiące sparaliżować cały ten serwis będą na porządku dziennymPolecałbym napisać do Piotra Koniecznego, poleciłby kogoś kompetentnego, a sam przy okazji zrobi audyt bezpieczeństwa. Za kaszankę i parę groszy:classic_cool: ps. Piotr z niebezpiecznika ps2. broń boże niech nikt się nie połasi na darmowe usługi pana edka z krakowa:D podobno niedołężny star******ający problem z otwarciem notatnika proponuje pomoc:D NIE POLECAM :classic_cool:ps. ajm sori za bełkot, edycja nie działa, poza tym nie chce mje sie i od dzis mam to w d***e

Gość gość
nie sprawdzam co napisałem, nie poprawiam błędów, a odzywam się tylko do osób które na to zasługują:classic_cool: czyli wszystkich którzy nie ukrywają się pod gościem

Gość gość
bezbronny prawiczek dziś nie sprawdzam co napisałem, nie poprawiam błędów, a odzywam się tylko do osób które na to zasługującool.gif czyli wszystkich którzy nie ukrywają się pod gościem x Taa jasne.;).