Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka nie lubi taty!!

Polecane posty

Gość gość

Mala ma 10 miesiecy i ostatnio bardzo zle reaguje na meza, jak tylko zostawiam ich samych zaczyna plakac albo marudzic mocno. On probuje ja zabawoac na rozne sposoby ale skutek jest wrecz odwrotny. Wezme ja tylko na rece i zaraz sie uspokaja, odloze, pobawie sie z nia i jest szczesliwa, przychodzi tata i placz. Mezowi jest bardzo przykro, kocha nad zycie corke, bardzo pomaga w opiece, nigdy nie kapalam corki tylko maz to robi, pracuje normalnie po 8h i jak wraca to stara sie zajmowac mala. Nie wiem co sie stalo ostatnio, chcialabym cos zroboc z tym, bo serce mi sie kraja jak na to patrze, przeciez on tak mocno ja kocha...

Gość gość
Czemu wspomnialas o tym, ze nigdy nie kapalas corki tylko maz to robi?

Gość gość
ostatnio, czyli konkretnie od kiedy? i czy pracujesz.

Gość gość
wspomnialam o tym zeby pokazac ze maz mocno uczestniczy w zyciu corki. ja nie pracuje jestem na macierzynskim, a to trwa mniej wiecej od tygodnia poltorej

Gość gość
dziecko rośnie i nie widzi ojca cały czas tak jak ciebie, kojarzy z kim ma non stop dobrze, a z kim czasami, przejdzie jej

Gość gość
aha i taki problem jest tylko przy tacie. przy babci, dziadku, ciociach corka jest zdystansowana i spokojna ale nie placzliwa

Gość gość
wróżką nie jestem o babciach ciotkach teraz ci się przypomniało :P

Gość gość
moim zdaniem to prowokacja nie wierzę w to!

Gość gość
aj tam dzieci mają swoje dni, ze gorzej reagują, tak naprawdę nie wiemy jak wygląda ich życie, może matka naskakuje na ojca przy dziecku i te się boi, może mają różne podejście, a może komuś się nudzi.

Gość gość
jakoś dziwnie to wszystko opisałaś.... jakbyś chciała abyśmy pomyslały że ojciec molestuje dziecko... jakoś nie wpsomniałas że ojciec bierze dziecko na spacer, karmi itd...tylko kąpiel była dla ciebie priorytetem... słaba prowokacja.

Gość gość
zapewne nie znosi kapieli i ojciec sie jej kojarzy z tym nieprzyjemnym zabiegiem.sprobuj sama ja kapac lub na zmiane tak aby nie laczyla tego z konkretna osoba

Gość gość
co z ciebie za matka, która nigdy swojego dziecka nie wykąpała?!

Gość gość
Też myśle ze to prowokacja. Przypomina mi to pewien artykuł.

Gość gość
wakacje, gimbusy się nudzą.... i piszą takie tandety.

Gość gość
Ale wy jestescie p**********e. Moj maz tez zawsze kapal dziecko i tez jak mowilam co robi to pierwsza wymienialam kapiel. Masz panienko jakas traume ze kojarzy ci sie to z molestowaniem?

Gość gość
ja p*****le matki to jednak najgorsza grupa spoleczna na swiecie, o nic zapytac nie wolno, zadnej porady nie dadza, tylko dla nich wszedzie prowokacja, prowokacja i byle sie przyczepic. czlowiek szuka rady a te za slowka lapia. dziecko uwielbia kapiel, zawsze sie cieszy, usmiecha i chlupie, tata na spacery tez wychodzi, karmi od czasu do czasu. dziecka nie molestuje bo kocha je mocno. pytslam o porady jak zblizyc ich do siebie jakie zabawy czy co....

Gość gość
moj syn tez w pewnym momencie przestal lubic kapiel. Zacznij Ty ja kapac i tez zacznie plakac ;)

Gość gość
i zejdzcie z tej kapieli, to nie ona jest problemem bo dzoecko lubi kapiel. jesli w tym bylby problwm to by mnie nie lubilo, bo po kapieli to ja zajmuje sie ta nieprzyjemna czescia higieny czyli czyszczenie noska aspiratorem i mycie zebow

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
taki okres w życiu, że kogoś trzeba nie lubić, jeszcze się doczekasz swojej kolejki i ciebie też nie będzie lubiła, bo tak już jest. a jak cię to tak bardzo zastanawia, to przemyśl sobie jak wygląda taki typowy dzień u was: ubieranie, obiadki, zabawa, kąpiel, inne chwile życia codziennego. może czegoś się doszukasz, bo jak na razie reagujesz agresją na każdą sugestie.