Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa tych rzeczy

Dostałam propozycję spotkania od lesbijki

Polecane posty

Gość ciekawa tych rzeczy

Sama nie jestem lesbijką i nigdy nawet nie rozważałam zakochania się w kobiecie. Dla mnie dwie baby trzymające się za ręce na ulicy to nienormalne. Rozważałam za to stosunek seksualny z kobietą. Nie dlatego jakobym miała mieć jakoweś skłonności ku tego rodzaju praktykom. Po prostu z czystej ciekawości. Zawsze mnie ciekawiło jakby to było z drugą kobietą. Dlatego dzisiejszą propozycję od tej lesbijki rozpatruję nie tyle w kontekście randki (jej chyba chodzi o trwalszy związek), co raczej jednorazowego incydentu seksualnego. Spotykamy się, robimy co trzeba, potem rozstajemy i po sprawie. Tak bym to widziała. Co o tym sądzicie? Jest okazja i powinnam skorzystać? Na wszystkim forach czytam jaki to fajny jest seks z drugą kobietą ale jak spytam, czy to robiłaś to odpowiedź brzmi - nie ale słyszłam, że to fajne. To po co powtarzać głupoty? Nie lepiej samemu sprawdzić? Dodam, że ja i ta lesbijka pracujemy w tej samej firmie ale na różnych działach. Dzieli nas też różnica wieku. Ja jestem prawie 7 lat młodsza ale to chybanie powinno przeszkadzać. Jak już pisałam nie chcę się z nią wiązać.

Gość gość
korzystaj. Poliżecie sobie cipki

Gość gość
Najpierw to się upewnij czy nie ma jakiego grzyba bo jak stara lesba to jeszcze cie czymś zarazi

Gość gość
Jak ona Ci to zaproponowała? Podeszła i powiedziała czy chciałabyś się ze mną przspać?

Gość ciekawa tych rzeczy
W ogóle nie było mowy o seksie. Miałam wrażenie, że się do mnie dostawia na przerwach. Dziś zaproponowała czy byśmy nie wyszły razem na miasto na zakupy. Gdyby nie była les pomyślałabym, że naprawdę chodzi o pochodzenie po sklepach.

Gość don adriano lopez
niewiarygodne i niemoralne. Może nie jesteś lesbijka ale jesteś nie do końca normalna żeby w imię ciekawości chcieć robić tak ohydne rzeczy

Gość gośćlolo
Może nas serio to tylko zakupy :D Bo jak jakaś randka to chyba bardziej w inne miejsca wiesz kino jakiś film w domowym zaciszu. ale idż i przekonasz się co chce :D

Gość ciekawa tych rzeczy
Przebąknęła coś, że po zakupach mogłabym wpaść do niej i zobaczyć jak się urządziła, bo niedawno się wprowadziła do nowego mieszkania. Jak lesbijka proponuje wspólny spacerek po mieście i zaprasza do domu to dla mnie jest jednoznaczne, że chodzi jej o coś więcej. Nigdy nie wspominała o seksie bo pewnie zamierza kręcić ze mną na dłuższą metę. Tyle, że mnie nie interesują jej kręcenia. Mnie interesuje jedno. Wiadomo.