Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótka sukienka na wesele.

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny , mam problem z sukienka na wesele . Otórz idę na polsko śląskie wesele i wolałabym ubrać sukienkę przed kolana . Mój chłopak mówi ze musi być dłuższa sukienka bo nie wypada.. ( jego mamuśka rak powiedziała) ja nie chce takiej długiej bo złe sie w takiej czuje. Jestem osoba towarzysząca dla mojego faceta i nie mam pojęcia co w tym momencie zrobic . Czy postawić na mój wybór czy jednak dopasować sie do niego i jego mamuśki??? Ps. Wkurzyłam sie jednak o to ze ktos mi bedzie dopasowywał ciuchy . Jak to stwierdził mój chłopak wesele jest ŚLĄSKIE a nie chadziajskie . Jestem wściekła na niego . Po samym zachowaniu i obrażaniu mojego pochodzenia i to ze sie wtrąca jego mama. Co o tym sądzicie??? :((

Gość gość
Sukienka do połowy uda jest ok. Jeśli jest ciut przed kolano, to już zupełnie spoko. Ja też bym nie założyła dłuższej, bo jestem niska i wyglądałabym jak krasnal. Jeśli nie będziesz miała dekoltu do pępka ani mega obcisłej kreacji, to na pewno nikt nie powie, że ubrałaś się nietaktownie.

Gość gość
Moze masz brzydkie nogi i chłopak chce zaoszczedzic ci wstydu i szydzenia od innych gości. Lepiej zakryc cos brzydkiego niz eksponowac

Gość gość
Zapytałam jego czy podobają mu sie jemu moje nogi powiedział ze od kolana w dół tak . Ja uważam inaczej . Wkurzyłem sie ta jego złośliwościa . Zauważył to i stwierdził ze powiedział tylko tak żebym założyła dluzsza sukienkę jak mamusia jego chciala . I zrozum tu faceta ? Nie będe pod czyjeś dyktando ..

Gość gość
Uważam tez ze sukienka do połowy ud jest spoko , wcale nie musi być długa , teraz moda jest rożna . Nie mam zamiaru zakładać coś co teściowa uważa za konieczne . Przecież chyba mnie nie wyrzuca z tego wesela śląskiego za za krótka sukienkę??:/

Gość gość
Oglądałam ostatnio program gdzie pani stylistka mówiła ,że nie powinno się zakładać krótkich sukienek na wesele tylko właśnie takie w kolano . Ja bym się dostosowała do tego. Mnie osobiście nie razi krótka sukienka na weselu , jak ktoś nie wygląda jak druga panna młoda to jest ok :)