Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna rak a seks

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do kobiet które miały w łóżku zodiakalnego raka. Czy każdy rak jest słaby w łóżku tzn. pieszczoty, mizianie i delikatny romantyczny seksik czy zdarzają się też bardziej dominujące typki które wiedzą jak dobrze "zerżnąć" kobietę? Podobno faceci spod skorpiona i barana są całkiem dobrzy, ale nie miałam przyjemności sprawdzić.

Gość gość
Cholera czy żadna kafetarianka nie była z zodiakalnym rakiem?

Gość gość
Facet skorpion to jest to!

Gość gość
A jaki wpływ ma znak zodiaku na seks? Kolejna idiotka wierząca w zabobony i jeszcze pewnie "katoliczka" :P

Gość gość
Znak zodiaku akurat ma bardzo duży wpływ zarówno na charakter człowieka jak i temperament seksualny. Tu nie mowa o horoskopach takich jak w gazetach można znaleźć a tych charakteryzujących cechy danych znaków zodiaku i nie są to żadne zabobony.

Gość gość
Miałam kiedyś chłopaka raka ale podejrzewam że był słaby w łóżku bo chciał czekać z seksem do ślubu, miał 24 lata :D.

Gość gość
Skorpion jest najlepszy :)

Gość gość
Jak się chce ostrego seksu to lepiej unikać mężczyzn spod znaku raka. Tacy to się na kochanków nie nadają, zbyt romantyczni i z głową w chmurach. Najlepiej uprawialiby seks tylko w pozycji misjonarskiej.

Gość gość
raki nieboraki ale pod pantofel łatwo ich urobić :D :D :D

Gość gość
tylko skorpion, potwierdzam :)

Gość gość
mój rak w łóżku jest super były to skorpion i nie mam dobrych wspomnień

Gość gość
To właśnie skorpiony są zajębiste w łóżku a raki no cóż nie przepadają za nowościami, straszni konserwatyści, trudno przy nich zaszaleć z fantazjami erotycznymi bo mogą być oburzeni albo co gorsza uznać kobietę za pannę lekkich obyczajów :D.

Gość gość
zabobon i totalna ciemnota - wszak to pokolenie jp2 :d

Gość gość
moj raczek byl strasznie nudny w lozku i chcial tylko na misjonarza wiec skoro tyle jest podobnych opinii to jednak chyba nie takie zabobony

Gość gość
raki to popaprańcy, uzależnieni od chlania, więc na seks nie ma co liczyć. za to skorpiony staja na wysokości zadania. wybierać tylko skorpiony, nie żartuję.

Gość gość
Raki to tylko dla romantyczek które chcą seksu na łożu pełnym płatków róż chociaż i tu nie ma pewności że raczek im się po pewnym czasie nie znudzi.

Gość gość
raki to debile

Gość gość
Znak zodiaki nie ma znaczenia. Zawsze są jakaies wyjątki. I nie tylko seks się liczy

Gość Tzzz
Jestem Rakiem i lubie eksperymenty w lozku, a nie tylko na misjonarza. Wiec macie chyba jakies dziwne doswiadczenia. Skorpiony - dobry seks? A czytalyscie o charakterze ze chamy egoisci itd:)?

Gość gość
Chamstwo i egoizm = męstwo :D :D :D a tak poważnie panie raku co rozumiesz przez eksperymenty?

Gość Tzzz
Pan Rak hehe:) Eksperymenty to moze zbyt wielkie slowo :) Ale nie lubie nudy w lozku pozycja na misjonarza jest dosc nudna i standardowa lubie zmieniac je co jakas chwilke. Czasem zawiazac oczy lub np raczki przyczepic do ramy lozka... Takie tam:) A co lubicie?? Moze to mi pomoze :)

Gość gość
W sumie to charakter zależy też od tego z której się jest dekady, jaki ma się ascendent, w jakim roku chińskim się urodziło i inne takie g****a. Żeby zrobić prawdziwy horoskop trzeba się znać na różnych obliczeniach wtedy jest pewność że będzie prawdziwy. Widocznie te wszystkie raki z którymi byłyście urodzili się w podobnych okresach albo rak z 21:23 bajki opowiada na własną korzyść.

Gość gość
A te rączki to przyczepiasz własne czy partnerki ;)?

Gość Tzzz
Ale po co mialbym to robic?? Przeciez nie znamy sie i nikt z nas w jednym lozku nie wyladuje:) Wiec po co mialbym sie przechwalac...? Wydaje mi sie, ze to jest indywidualne. A co powiecie o kobietach blizniakach w lozku??

Gość gość
Jestem kobietą hetero, nie próbowałam kobiety spod bliźniąt :D. Ale na pewno nie świntuszysz i nie dajesz klapsów, to nie zbyt racze.

Gość gość
myślałem że piszesz że choroba idt.. myślę co jest grane wchodzę patrzę a ty o zodiaku .. no świetnie :D

Gość Tzzz
Nie swintusze... jakos to nie dal mnie:) A klapsy sa fajne:). Co chcialybyscie aby wasze spiace raki tobily w lozku ?

Gość gość
Ja jestem ze zodiakalnym rakiem. Seks super. Jesteśmy wiele lat razem i ciągle nam mało, bo jak ktoś wyżej pisał rak lubi eksperymentować. Taki misz-masz raz łagodny delikatny seks, raz ostra jazda. A co do bycia dobrym w łóżku, ważne jest żeby rozmawiać o swoich potrzebach, mówić na co się ma ochotę i inicjować samej. Myślę, że nikt nie jest kiepski w łóżku, każdy może się wyrobić, tylko trzeba rozmawiać i dobrać się.

Gość Tzzz
Dzieki za wsparcie :) Taki mam zamiar! Macie jeszcze jakies zarzuty ktore moglbym odeprzec?

Gość gość
Jak nie świntuszysz to źle, dialog podczas seksu jest jednak bardzo ważny, wzmaga podniecenie i zacieśnia związek. Taka cisza może czasem działać na nerwy ale też nie myśl że musisz zacząć od teraz to robić. Robienie czegoś wbrew sobie nie zawsze wychodzi na dobre i może wyjść sztucznie a nawet zniszczyć atmosferę. W każdym bądź chyba czas wziąć się za jakiegoś skorpiona.