Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz chce 3 dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Moja sytuacja jest bardzo skomplikowana. W wieku 18 lat urodzilam 1 dziecko. Jak mialam 21 2 dziecko. Teraz konczy mi sie macierzynski (2 mc). I moj partner chce bym znow zaszła w ciaze... a ja nie jestem gotowa. Mialam 2 cesarki.. po 3 wiem ze czeka mnie podwiazanie jajnikow... :/ doradzcie cos..

Gość gość
maz czy partner?jezeli partner to szkoda,ze do slubu mu sie tak nie spieszy...

Gość gość
Ile macie lat? Chyba was pogielo 3 dziecko sobie zrobić może o jakimś ślubie nawet cywilnym pomyślcie?

Gość gość
A mąz sie zajmuje czy ty tymi dziecmi?3 dziecko w wieku 22 lat? wiesz czym to śmierdzi...?nie chce cie obrazac ale zaraz i tak cie zwyzywaja od patologii.... po pierwsze dwie cesarki juz mialas i 3 po tak krotkim czasie?mozesz to przeplacic zdrowiem na serio...oczywiscie kazdy zzna kogos kto mial 2,3 cesarki i zyje ale ja bym nie ryzykowala do 40 to on ci jeszcze z piecioro dzieci zrobi i co znowu cesarka bedzie przy nastepnym?to ty tracisz zdrowie a nie on po drugie stac was?mało kogo teraz stac na wiecej niz 2 dzieci a po co maja cierpiec czemu ma im byc gorzej po mysl o tych dzieciach ktore już sa na swiecie i zajmij sie nimi wychowaj je po trzecie chyba masz swoj rozum , nie ulegaj tak zachciankom męża skoro niechcesz powiedz mu a nie bój sie go kobity nie rozumie was wielki pan i wladca chce 3 dziecko a ty jak na skinienie rozkladasz nogi.... w zyciu bym sie nie zgodzila

Gość Sponsorowane
Chcesz mieć pogrzeb z honorami? Zakład pogrzebowy "Wesoły Henryk" zorganizuje Ci pochówek marzeń! Lajkonik i połykacze ognia gratis!

Gość gość
pff dla mnie takie coś jest żałosne!Pomyśl o sobie a nie tylko o dzieciach i swoim facecie, raczej jak widać mało odpowiedzialnym! Ja akurat swojemu powiedziałam że będzie jedno dziecko i nie więcej.On chciał zawsze dwójkę ale to nie on rodzi i nie chodzi w ciąży.Mam spore problemy i ciąża dla mnie to ciężki okres na pewno nie zgodzę się na drugie dziecko, z resztą mój narzeczony widzi jak się meczę i zmienił zdanie.Co ty jesteś inkubator?

Gość gość
Autorko, ja bym poczekała kilka lat z 3. dzieckiem. Jeśli dalej będziecie chcieli to możecie mieć za 3-5 lat. Jesteś przecież jeszcze bardzo młoda.

Gość gość
Pomysł jest tak absurdalny że albo to prowokacja, albo obawiam się że ten mąż ma nie po kolei w głowie.

Gość gość
prowikacja. Nikt nie jest taki głupi żeby proponował a tym bardziej nawet rozważał 3 dziecko w tej sytuacji.