Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123748

Jak go wybadać?

Polecane posty

Gość gosc123748

Jakiś czas temu poznałam faceta, super nam się gadało, pisaliśmy całymi dniami. Po pewnym czasie doszliśmy do tego, że zaczniemy sie spotykać, ale będzie to coś na zasadzie przyjacielskiego seksu. Z racji mojego raczej małego doświadczenia, miał być moim nauczycielem. Po jakimś czasie napisał mi, że to mu nie będzie wystarczać, że on nie szuka relacji na 2 miesiące, że zależy mu na czymś więcej. I teraz pojawia sie problem? Wpada do mnie często, widujemy sie około 3 razy w tygodniu, gdzie przy naszych grafikach, to naprawde wyczyn, przy nim wszystko jest naturalne, nie krępuje sie, seks jest super, ale nie wiem na czym stoimy. Nie chce walić prosto z mostu do niego z takim zapytaniem, bo to chyba za szybko, ale chciałabym wiedziec jak mnie traktuje. | Ostatnio na urodzinach sie upiłam i napisałam mu, ze chyba za bardzo zaczyna mi zależeć na spotkaniach z nim , po czym napisałam, ze załuje, ze napisałam tamie głupoty, ze to w sumie nieważne, a on, że właśnie dobrze, ze o tym pisze, ze czasem lepiej jest wiedziec wiecej i dlaczego uwazam to za głupoty. Czesto próbuje wybadać moje uczucia, ale o swoich nie mówi nic, jak mam go wybadac?

Gość gość
jemu chyba chodzi tylko o seks.

Gość gość
to go zapytaj.

Gość gość
Jesteś pusta. Masz jakąś przyszłość z taką ku're'wską naturą? Ile masz lat? Myślisz że na seks spotkania będziesz mu potrzebna zawsze, a po co, znajdzie młodszą.... Zresztą oboje jesteście beznadziejni. Papa.