Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnachyba

Opinia ważna szczególnie facetów

Polecane posty

Gość normalnachyba

Poznaliśmy się przez neta, w weekend było spotkanie, po rozjechaliśmy się każde w swoją stronę, jak jechałam do domu zadzwonił czy jadę i że dziękuje za mile spędzony czas. Na drugi dzień napisałam do niego sms-a nie odpowiedział, na trzeci napisał trzy zdania: " Co słychać?" Jeszcze nie odpowiedziałam, odpowiedzieć? Może tylko z grzeczności napisał i dać mu spokój

Gość gość
Jaj se nie rób, odpisz. Poczekaj dzionek, ale odpisz. On mógł być zajęty pracą czy studiami albo kierować się jakąś głupią radą, ile trzeba odczekać, żeby na desperata nie wyjść. Jak mu nie zależy, to kontakt sam się w końcu urwie.

Gość gość
Co mu najlepiej odpisać żeby Mu zależało ? :-) Na pewno jest zapracowany, ja teraz na urlopie wie, że mam więcej wolnego czasu i nigdzie nie wyjechałam.

Gość normalnachyba
Nikt nic nie podpowie?:-(

ciekawe co mu napisałaś jak nieodpisał. Pewnie coś takiego że nawet nie pomyślał że miał by na to odpisywać :)

Gość normalnachyba
No właśnie i to jest konkretna opinia dzięki :-) Też tak pomyślałam, bo napisałam czy dojechał (na drugi dzień sic! ;-) i że jestem zmęczona po dyskotece ze znajomymi ;-)

Gość normalnachyba
up,,

Gość Pyr
A co byś chciała wiedzieć?