Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmęczonaMama

Wieczorny płacz

Polecane posty

Gość ZmęczonaMama

Moja córka ma 2 miesiące. Od 2 tygodni codziennie po kąpieli płacze przez 2 godziny. Jest karmiona piersią + mleko modyfikowane, bo nie mam aż tyle pokarmu. W ciągu dnia jest pogodna i radosna, śpi, je i ogląda świat, problem zaczyna się po kąpieli, nie pomaga cyc, tulenie, nie ma kolek bo brzuszek miękki, nie pręży się. Codziennie....2 godziny brzęczenia...potem ze zmęczenia pada i śpi prawie całą noc z jedną przerwą na jedzenie. Co robić?

Gość gość
Może za ciepła woda albo boi się kąpieli. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Gość gość
a spróbuj ją kiedyś położyć bez kąpieli i zobaczysz, czy problem się powtórzy

Gość gość
Mój synek też tak miał , tylko płakał chwilkę , podawałam mu espumisan mimo iż nie miał kolki i przeszło

Gość gość
Może odreagowuje dzień, moja córka też tak miała, przeszło po 3 miesiącu

Gość gość
U mnie jest ostatnio podobnie. Corka ma 7 tygodni. Może nie ma mega płaczu, ale marudzenie, ciężko ja uśpić itd. Najprawdopodobniej dzieci są zmeczone nadmiarem wrażeń z całego dnia, przeciez właśnie teraz sa coraz bardziej aktywne, więcej bodźców do nich dociera... Trzeba przeczekać, choc z doświadczenia wiem, ze wieczory często sa trudne u dzieciaków (to moje drugie dziecko).

Gość gość
7 tydzień to pierwszy skok rozwojowy, jeśli nie ma kolek to po prostu trzeba przetrwać