Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piersi małe D i duże D, dla tych co nie widzą różnicy :)

Polecane posty

Gość gość
chuj wie o co chodzi:O

Gość gość
Lepiej by było bez staników,tak nic nie widać.

Gość gość
ale w staniku też widać dużą różnicę

Gość gość
kurcze tak się przyglądam i mam wrażenia, że albo jestem szczuplejsza, albo to mniejsza miseczka, nie to chyba niemożliwe

Gość gość
Ja tego nie rozumiem, jak 28d mogą być D skoro ona jest prawie płaska a mówi się, że D to balony, wytłumaczy to któraś?

Gość INFORMACJA
chyba ktos się nie zna na stanikach w małych stanikach też jest D ha ha a co innego jak masz D W DUŻYCH STANIKACH TO SĄ DWIE RÓŻNE RZECZY :D chyba to pisał facet i nie rozumie rozmiarów ha ha i jak to się dzili ha ha :D

Gość gość
ale tępaki :d:d nie rozumieją w d jest stanikach ale ono inaczej wypada nić na małych ale też jest d w małych biustach tylko że to d jest mniejsze niż do piersi ,które mają naprawdę duże

Gość gość
bo to chodzi o różnicę w biuście i pod biustem, jeśli różnica wynosi załóżmy 13cm to ma miseczke A AA 9 cm A 11 cm B 14 cm C 16.5 cm D 19 cm DD 21.5 cm E 24 cm F 26.5 cm FF 29 cm G 31.5 cm GG 34 cm H 36.5 cm HH 39 cm J 41.5 cm JJ 44 cm K 46.5 cm jednak sama miseczka nic nie znaczy, ważne jest ile jest jeszcze pod biustem kobieta która ma pod biustem 65cm, a w biuście 84 będzie nosiła 65D, a kobieta która ma 80 pod biustem w biuście będzie miała 100cm to będzie nosiła 80D

Gość gość
no jestem facetem i nie czaje tego,dla mnie to rozmiary piersi zawsze były a b c d e f g h

Gość gość
czyli ta co ma w biuście 90 to może mieć rozmiar A i być prawie płaska bo będzie mała róznica między pod a w biuscie?

Gość gość
tym większy obwód tym większa miska :D

Gość gość
ja w klacie ma prawie 100 cm :D

Gość gość
gość dziś czyli ta co ma w biuście 90 to może mieć rozmiar A i być prawie płaska bo będzie mała róznica między pod a w biuscie x oczywiście, że tak może być możesz to zauważyć na tej tabeli http://www.brabella.pl/public/assets/roboczy/pdfy/tabela-rozmiarow-PL1.gif możesz w niej zauważyć, że kobieta która ma w biuście 93cm a pod biustem 80cm to nosi ona miseczke 80A

Gość gość
Ale na tych zdjęciach wcześniej to ta z 28D miała dużo mniejszą różnicę co ta z 38D. To jak to się ma?

Gość gość
ja mam pod biustem 66cm a w biuście 85cm i noszę miseczkę 65D :P

Gość gość
obwód piersi mam 100 centymetrów a pod biustem 75

Gość gość
powiem to tak: 100cm jest o wiele bardziej widoczne niż 80cm :P

Gość gość
tak więc jak już mówicie drodzy mężczyźni, że lubicie piersi B/C/D/E... to piszcie jeszcze numer przed literką (60/65/70/75/80/85...) bo jak sami widzicie jest różnica między 28D (60D) a 38D (85D) :)

Gość gość
Czyli jak gadam z dziewczyną przez neta i ona mi mówi, że ma 90 w biuście to najlepiej dopytać jeszcze o miseczkę, nie?

Gość gość
a potem chodzą zawiedzieni bo laska powiedziala, że nosi 60D, on wyobraził sobie wielkie cycochy a tu dwie małe cytrynki :D

Gość gość
gość dziś Czyli jak gadam z dziewczyną przez neta i ona mi mówi, że ma 90 w biuście to najlepiej dopytać jeszcze o miseczkę, nie? x to wtedy dopytaj się ile ma w obwodzie (pod biustem) :) i już będziesz wiedział z tabeli jakie ma chociaż nie wiem czy ci odpowie :P

Gość gość
ale o miseczkę również będziesz mógł się spytać :)

Gość 19latka
gość wczoraj Ale na tych zdjęciach wcześniej to ta z 28D miała dużo mniejszą różnicę co ta z 38D. To jak to się ma? X Maja taką samą różnice, obie mają 20cm różnicy X To tak jak z mięśniami u mężczyzn, im facet ma szerszą klatkę tym mięśnie wydają się, większe gdyż są bardziej widoczne niż na tym co ma mniejszą klatę

Gość gość
biust D inaczej wygląda na kobiecie która ma 28d (65d) niż na tej co ma 38d (85d) ponieważ kobieta 28d jest mniejsza, drobniejsza, a za tym też ma mniejsze plecy i klatkę (powierzchniowo) niż kobieta mająca 38d

Gość gość
Ok dzięki:) teraz już czaję.Strasznie mnie jarają te tabele:D