Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bywa

Polecane posty

Gość gość

hej Pisze anonimowo, poniewaz nie moge nikomu kogo znam w rzeczywistosci opowiedziec swojej historii. Zmarnowalam swoje zycie juz na starcie. Mam okolo 10 tysiecy dlugow. Jestem mloda osoba nie mam jak tego splacic pracujac za najnizsza krajowa. Boje sie co bedzie dalej. Wymyslilam sobie ze wyjade do niemiec do salonu masazu dla panow jako masazystka erotyczna bez sexu rzecz jasna. Miesiac i splacone wszystkie dlugi. Ale rozmyslilam sie jednak wolalam splacac dlugo ale nie wyjezdzac za granice . Umowilam sie na termin z ogloszenia z neta jednak zrezygnowalam , bo nie chcialam tego robic, chce zyc inaczej. Niestety "alfonsica" znalazla mojego facebooka po moim numerze tel i zaczela mi grozic ze napisze do moich znajomych i rodziny z fb, ze wysle screeny jesli nie przyjade bo oplacila ogloszenia . Nie wiem co mam teraz zrobic odcechciewa sie zyc. Nie chce tam "pracowac". Mam tylko 2 dni. Prosze niech kto pomoze mi wyjsc z tego bagna nie chce tam jechac.

Gość gość
chce tylko dodac, ze nie powiodlo mi sie z wlasna dzialalnoscia stad dlugi.

Gość gość
Jesli to nie jest prowo, to zgłoś sie na policję. Oni są od walki z mafią.

Gość gość
To nie jest prowokacja . Myslalam zeby to zglosic ale co z tego skoro mi zniszczy zycie to co to zmieni :( Nic sie chyba nie da zrobic zaden placz nie pomoze

Gość gość
Pewnie gdybym tam pojechala to bede niewolnikiem jej do konca zycia, bo wtedy bedzie mi grozic ze tam pracowalam. takie mam przeczucia

Gość gość
podejde jutro na komisariat zapyytac czy jest jakas pomoc dla mnie. tak bardzo zaluje ze w ogole cos takiego wpadlo mi do glowy

Gość gość
prawie skonczylas w burdelu

Gość gość
Jak Ci tak pisze, to napisz, że to jakas pomyłka i nie wiesz kto to jest i ze jeszcze jedna wiadomosc/telefon cokolwiek idziesz na policję bo nęka Cie i przesladuje. :)

Gość gość
jak Ci zniszczy zycie ?? Nie znasz jej i tyle, powiedz , ze jest szurnięta i nie Ty dzwoniłaś, ze to jakaś pomyłka. Czego Ty sie boisz ? Wyprzyj sie wszystkiego i udaj, ze tego nie było , ja bym tak zrobiła.

Gość gość
I jak najwiecej znajomym opowiadaj właśnie, że uczepiła sie Ciebie jakaś baba i nie wiesz o co jej chodzi, przypal głupa wtedy każdy uwierzy Tobie a nie jej.

Gość gość
Wypieralam sie ale ona moje zdjecia w e-mail probowalam sie wypierac ale przez to ze kiedys mialam dzialalnosc moje dane sa w necie . To wszystko przez nr tel. Nie chce zle skonczyc. Prosze o nie pisanie zlosliwych komentarzy jestem w rozsypce. Wszystko mam juz na fb poukrywane ale ona zrobila screeny nazwisk i mi wyslala.

Gość gość
Ona ma sms ode mnie z mojego numeru ktorzy znaja znajomi i rodzina. To moj wielki blad. Ona jest tak zawzieta ze jak sklamalam ze nia mam za co pojechac to napisala, ze po mnie przyjedzie bo sie wybiera do Polski.

Gość gość
Liczy na to, że wystraszysz się jej gróźb. Idź na policję, a skoro zależy ci na opinii znajomych, uprzedź ich co cię spotkało i zapamiętaj jako nauczkę na przyszłość, również przestrzeżesz inne osoby, które mogłyby wpaść w takie bagno. Przecież to miał być tylko masaż przez miesiąc, a okazuje się, że chcą zrobić z ciebie prostytutkę na lata.

Gość gość
Jezu, pomyśl troche no. Masz dwa wyjścia : ISC NA POLICJE ( w sumie obowiązkowo,oni ci powiedza co i jak ) 2: Rozpowiadać, że sie na Ciebie ktoś uwziął w tych czasch nie trudno o wykradniecie danych.

Gość gość
Ona jest wsciekla bo juz sprzedala cie turasom Pamietaj wszelakie agencje masazu to ZAWSZE agencja to taka przykrywka.Idz na Policje bo nie da ci zyc

Gość gość
Bylam bardzo zdesperowana bo nie mam już zadnych pieniedzy. Zostalby skok z mostu albo to co mnie spotkalo . Moja rodzina sie rozpdla bo rodzicie sie rozwiedli i teraz utrzymuje sie sama bo mam kontakt tylko z mama ale ona nie moze pracowac. Przenioslam sie do duzego miasta znalazlam przyjaciol bardzo dobrych dlatego mi tak na nich zalezy. Teraz zostane sama.

Gość gość
Dlaczego sama, ludzie z desperacji robią różne głupoty. Kartą przetargową są twoi znajomi, to jak sprawdzian dla nich. Nikt nie jest święty, a w trudnej sytuacji zawodzi zdrowy rozsądek. Powinni to zrozumieć, a ty uwolnisz się od prześladowcy.

Gość gość
Znami tego nie zrozumieją. Rozmawialam z ta baba o przyjezdzie miesiac temu ale pare dni temu poznalam chlopaka i sie zauroczylam i dlatego tez nie chce tam jechac bo chce ucziciwie byc w zwiazku a moi znajomi go znaja i to jest tez najgorsze . Ja wole zapierdzielac 24/7 niz tam jechac i ucziciwie zyc a narobilam sobie takich problemow ze tylko umrzec

Gość gość
Idź na policję, oni zaangażują interpol bo to międzynarodowe przestępstwo. Nie dobrze,że mają namiary do ciebie, ale jako ofiara przysługuje ci ochrona. Sutenerstwo i szantaż są przestępstwem. Nie ma innego rozwiązania, znajomi skoro nie zrozumieją, to trudno, będą inni.

Gość gość
pojde na policje dam wam znac co mi powiedzieli . Ona napewno dzwnoila z kart sim nieresjestrowanych i facebooka pewnie tez nie bedzie dalo sie nanierzyc

Gość gość
Policja ma własne sposoby, o których nam się nie śniło:). Nie martw się, i nie pozwalaj zrobić z siebie ofiary. To gra psychologiczna, której poddałaś się. Musisz to przerwać. Powodzenia.

Gość gość
Bardzo dziekuje ze odpowiedzieliscie na moj temat. Nawazylam sobie sama piwa a teraz musze to wypic sama

Gość gość
pomyslalam sobie zeby jej napisac zeny przyjechala po mnie i policja by na nia czekala ?

Gość gość
Pójdź na policję i powiedz że zrobiłaś to trochę z przymusu sytuacji życiowej a trochę dla jaj, a tu wyszła całkowicie prawdziwa historia. Powiedz że kiedyś tam miałaś dziłalność ale to było co innego. Nie kłam bo oni i tak dojdą do sedna sprawy. Za żadne skarby nie decyduj się na takie "łatwe pieniądze" bo po wielu takich dziewczynach słuch zaginął.

Gość marekwwa99
najprostsza rada: 1. SKASUJ FACEBOOKA w trybie natychmiastowym [i zaloz se nowego :)] Watpie zeby osoba ktora cie szantazuje, zapisala liste twoich znajomych. Wiec robiac to, automatycznie pozbywasz sie problemow. 2. Zmien numer telefonu 3. Na przyszlosc: Nie podawaj numeru telefonu fejsbookowi i w opcjach wylacz mozliwosc szukania cie po numerze, po mejlu i innych takich. 4. Falszywe nazwisko w facebooku :) 5. 10k to nie dlugi. Wyjdziesz z tego. Splacaj po 50zl miesiecznie. Kazdy bank na to pojdzie, a w sadzie wygrasz i obejdzie sie bez komornika - bo przeciez splacasz i wykazujesz dobra wole. Glowa do gory.