Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panowie, jaki rozmiar piersi najbardziej wam odpowiada? :)

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość man
70C lub 75C :)

Gość gość
dla mnie kobieta może być w ogóle bez piersi, tylko żeby nie była zakompleksiona, a piersi są mało ważne.

Gość gość
80F :D mój faworyt :D

Gość prawictwo pospolite 193
trudne pytanie , bo .. nie ma takiego rozmiaru pasują mi 65 A , 65 G łatwiej napisać jakie mi nie odpowiadają (80 A , 80 F - zdecydowanie jestem na nie ) jeli panna ma 65 to jestem na tak jesli ma 80 to jestem na nie

Gość gość
lubię kobiety które mają piersi jak duże pomarańcze :)

Gość gość
c/d

Gość 19latka
c/d to nie rozmiar, ważna jest ta liczba przed literka Tutaj macie piersi z miseczka D 28d=60d 30d=65d 32d=70d 34d=75d 36d=80d 38d=85d Liczba jest bardzo ważna jak sami widzicie

Gość prawictwo pospolite 193
napisze jakie rozmiary mi odpowiadają : 60 A , 60 B , 60 C , 60 D , 60 E , 60 F 60 G 65 A , 65 B , 65 C , 65 D , 65 E , 65 F , 65 G 70 A , 70 B , 70 C , 70 D , 70 E ,, 70 F , 70 G takie jak ponizej mi nie pasują : 75 A , 75 B , 75 C, 75 D , 75 E , 75 F 80 A , 80 B , 80 C , 80 D , 80 E , 80 F , 80 G 85 A , ..85 G 90 A ... 90 G

Gość Princessinthesky
Ale przecież numer oznacza rozmiar pod biustem i nie ma nic wspólnego z rozmiarem biustu. Czy wy w ogóle rozumiecie co piszecie? Ja noszę rozmiar S/M bluzek, a mam 75, więc 65 to anoreksja...

Gość drobna 19
Ja mam 65 i nie jestem anorektyczka, moje BMI jest prawidłowe, nie widać mi kości :) Jestem drobnej postury, co nie oznacza od razu, że jestem wychudzona, bo jestem szczupła, nie za chuda, nie za gruba :)

Gość gość
Ale sama miseczka ABCDE... też nic sama nie oznacza. Ważne jest i liczba i numerek bo samo nic nie znaczy

Gość gość
gość dziś Ale sama miseczka ABCDE... też nic sama nie oznacza. Ważne jest i liczba i numerek bo samo nic nie znaczy x Oznacza:) Wielkość biustu do figury. Że miska C na wąskim ciele 70 będzie wyglądała podobnie do C na ciele 85. Miska to różnica pomiędzy obwodem piersi, a obwodem pod piersią. Różnica jest zawsze ta sama. 10 cm różnicy pomiędzy obwodami to miska C, a 15cm to DD. Osoba która ma 100cm pod biustem wcale nie ma kolosalnego DD, bo większość obwodu to są plecy i tłuszcz na nich, a nie pierś. Jedynie pierś może być bardziej płaska, bo rozwleczona na szerokiej klacie.

Gość gość
Kontynuując, miska G obojętnie czy na obwodzie 70, czy 100 pod biustem to i tak na tej pani wygląda jak melon, albo jak kto woli jak donica, która panią zaraz przewróci. I tak faceci patrzą na nasze piersi. Ważne jest ile odstaje cyc od ciała. Kobieta z miska C nie jest płaska, ani też donicowata, penisa pomiędzy jakby chciał to wsadzi.

Gość gość
Różnica niby ta sama, ale nie zaprzeczysz, że biust 28D w porównaniu z biustem 38d jest bardzo mały :) możesz to zobaczyć na tych zdjęciach :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/266d306788a46db8.html Większość mężczyzn gdy mówi, że lubi biust D ma przed oczyma taki 34d (75d) bo myśli ze to są balony i gdy patrzy na taki 28d (60d) to nigdy by nie pomyślał że to D bo nie są to balony :P

Gość gość
przeczytalem juz kilka tematow o rozmiarach piersi kobiet i za huja dalej nic nie rozumiem ,chyba jestem za glupi czy cos

Gość gość
Nie wiem jaki to rozmiar ale idealne piersi ma Roberta Murgo, brazylijska modelka.Jak dla mnie właśnie tak wyglądają idealne piersi a do tego jest śliczna:) uwielbiam taki typ urody. http://pokazywarka.pl/0m38cb/

Gość gość
Tak tak, tylko miseczka ma znaczenie :D ta jasne... Jak powiedziałam chłopakowi, że noszę miseczkę 65C (chciał mu kupić bieliznę) to myślał, że żartuje bo według niego noszę A. Jak potem się go spytałam dalej o to i pokazałam mu piersi z netu to dla niego pierś C było dopiero u kobiety 75C/70D, 70C/65D wyglądało dla niego jak B, 70B/65C wyglądało dla niego na A, a te mniejsze to porostu kobieta albo z biustem AA albo całkowicie płaska

Gość gość
gość dziś Ale czego nie rozumiesz?