Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

Tak wyszło, że urodziny męza przypadają zaraz po narodzinach dziecka... Mimo wszystko chciałabym męzowi sprawić jakąś przyjemność, żeby czuł się ważny nie jako tata, tylko facet/mąż. Sęk w tym, że ja juz nie wiem, co mu kupić :d Z praktycznych zestawów "neverending story" typu paski, bluzki, skarpetki itp ma full zestaw. Z bardziej wyszukanych prezentów też już korzystał, a przez narodziny dziecka itp nie stac mnie na present rzędu np 200-300zł... Doradźcie, co mogłabym mu sprawić jeszcze teraz, bo potem nie będę z kilkudniowym noworodkiem biegać po mieście...

Gość Jagna11
Ja polecam kupić sobie fajną bieliznę i sama będziesz dla niego idelanym prezentem :) Ja kiedyś kupiłam fajną bieliznę na Alles, mężowi się podobało :))

Gość gość
No tak, ale taki present wchodzi w grę po jaichś 6 tygodniach :D Urodziny męża wypadają dokładnie 3 dni po moim powrocie do domu, a więc 6 dni po porodzie... Nie sądzę, że oboje będziemy mysleli o takim świętowaniu ;)

Gość Louka
Może dobra kolacja, jakiś przyjemy wieczór z filmem? Na tyle na ile dziecko pozwoli. Może prezentem być też dla niego wolny wieczór z kolegami :D Mój w tym roku sam kupił sobie prezent, bo stwierdził, że ma jedno marzenie, potrzebne ;) Wiem, że wybierał narzędzie tutaj http://festool-sklep.pl/.

Gość gość
Zjedz mu na ręcznym.

Gość gość
Mojemu spodobałby się t-shirt z jakimś śmiesznym napisem albo gadżet dla fana komputerów. Najłatwiej zamówić je przez internet.

Gość gość
jesli lubi kawe mozesz kupic mu fajna kawiarke, a jesli nosi zegarki to pudelko na zegarki :) niesztampowe prezenty

Gość gość
Present ha ha. Jak myślisz co tu nie pasuje?