Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinno byc prawo w polsce bicia żony!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Bo bija dzieci i im sie nalezy

Gość gość
i prawo obcinana fiu/tów facetom za niewierność :)

Gość gość
Suki chca bic dzieci aby sie sluchaly to je maz tez powinien bic aby one sie sluchaly. Chcecie rownych praw to dajcie prawa dzieciom swoim suki. kazda kobieta to suka tylko o wlasnych prawach myslicie i wlasnej wygodzie. A dzieci bijecie.

Gość gość
Zaszywanie cip szmatom

Gość gość
kiedys zona pasem od meza dostawala a teraz sie k****a i nie szanuja meza. a przez kogo przez rownouprawnienia chodzicie z golymi d****i i wlasnie temu mezowie was zdradzaja bo maja z kim. nie bedzie ronouprawnien to nie bedzie zdrad bo ie bedzie z kim. to wy jestescie winne a dzieci cierpia.

Gość gość
Ha ha ha zabawne. Frustracją pachnie na kilometr.

Gość gość
mozr racja. mama mnie bila. jak sie dowiedzialem ze tata ja udezyl to mi jej szkoda nie bylo. powiedziala mi to a ja jej to byloby byc grzeczna i sie tty sluchac ja wtedy zatkalo. mowilem dobrze zrobil bo teraz zony matki bezstresowo traktowane. zatkalo ja

Gość gość
suki. matka bije curke np bo skapo sie ubrala a matka sama chodzi z wywalonymi cyckami sama matka taki przyklad daje. kiedys by wpierdaaaaaol od meza dostala.

Gość gość
Suki chca bic dzieci aby sie sluchaly to je maz tez powinien bic aby one sie sluchaly. Chcecie rownych praw to dajcie prawa dzieciom swoim suki. kazda kobieta to suka tylko o wlasnych prawach myslicie i wlasnej wygodzie. A dzieci bijecie. & A cóż my ci tu frustratku poradzimy, żeś wyszedł z niezaszytego łona suki?

Gość gość
niech wielkie psy was gwalca