Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaSkarba

Czy mogę być w ciąży...

Polecane posty

Cześć wszystkim, jestem szczęśliwą mamą i żoną. Niestety z powodu chorych nerek nie mogę przez najbliższe dwa lata zajść w ciążę. 4 dni temu miałam dni płodne i kochałam się z mężem przed owolacją bez zabezpieczenia. W jeden dzień kochaliśmy się może 5 min i kiedy mąż poczuł że niedługo dojdzie, wyszedł i sam sobie dokończył ręką i wtedy doszło do wyytrysku. Na drugi dzień też nas poniosło z tym że kochaliśmy się chwilkę i poprosiłam męża by założył prezerwatywe wiec skonczył już z zabezpieczeniem i nawet nie we mnie. Było to bardzo nieodpowiedzialne ale cóż stało się. Bardzo się denerwuje całymi dniami i w nocy nie śpię, mąż mnie uspokaja ze to nie jest możliwe. Do miesiaczki mam 2 tyg i do tego czasu chyba zwariuję;(

sama nie wiem czego od Was oczekuję bo przecież mi nie powiedzie czy bede w ciazy ale..ale chyba chcę się troche uspokoić bo przez te dwa tygodnie chyba nabawie się nerwicy.. Jak myślicie? ogólnie jestem panikarą...

Gość gość
Zdrowa para, współżyjąc podczas dni płodnych bez zabezpieczenia z wytryskiem w środku ma około 30% szans na zajście w ciążę. Nie wiem czy pomogłam, ale nic innego nie da się zrobić niż czekać. Po 10 dniach od stosunku może zrobić test z krwi - bhcg.

Gość gośćgość
Proponuję kupić test za kilka dni a nie wypisywać takie głupoty na forach :/ Tyle wiemy o tej domniemanej ciąży co autorka postu. Jak czytelnicy mają wiedzieć, czy ktoś kogoś zapłodnił czy nie? I jeszcze te opisy stosunku, daj kobieto spokój.

Gość Mama Skarba
Czego ja się spodziewalam :-(

Gość Mama Skarba
Jeśli masz być nie miła z góry to po co wogole piszesz? Nie szkoda ci czasu?

Gość gość
Niestety ale jest to możliwe. nikt nie da c***ewności że nie ma ciaży. Musisz poczekać do terminu okresu.