Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darson13

ALIOR BANK Praca!

Polecane posty

Gość darson13

Witam! W poniedziałek jadę na szkolenie z Alior Bank, gdyż dostałam się tam do pracy. Szkolenie rozpoczyna się testem wstępnym- wie ktoś może jakie będą tam zadania? Co powiecie na temat tego banku i pracy tam? :)

Gość gość
na stanowisko jak mniemam opiekun klienta z funkcja kasjera ? praca jest tragiczna jak zresztą w prawie kazdym banku w dzisiejszych czasach,normalna tele sprzedaż ,plany sprzedazowe do tego siedzenie na kasie,mobbing ,praca po 10 h ,minimum ,trzeba załozyc DG gdzie wpływaja prowizje ze sprzedaży ,jak cos sprzedaż,jak nie sprzedajesz to wylot . W tej chwili jezeli praca w banku to tylko pekao s.a ewentualnie BPH. Mozna jeszcze o śląski zahaczyć ale to tak na przetrzymanie. ja się zwolniłam z aliora ,poszłam do idea ,z idea tez sie zwolniłam i pracuję w sklepie 8 h ,zamykam i mam w nosie ,kasa taka sama i spokój.

Gość gość
a co do testu to bedą takie durne pytania kto jest ministrem finansów,ustawa o praniu brudnych pieniędzy,jak jest zabezpieczony banknot np 100 CHF ,co to jest inflancja i kilka pseudopsychologicznych pytań .

Gość gość
inflacja a nie inflancja oczywiście :D

Gość darson13
wątpie czy będą takie pytania, bo dostałam dużo materiałów z których będzie składał się test...

Gość gość
a na jakie stanowisko aplikowałaś? jak na opiekuna klienta to faktycznie różowo nie jest,mój mąż pracował ale w byłym fortisie i była masakra tak jak opisywał gosć powyżej