Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyciecie migdalkow

Polecane posty

Gość gość

moja corka bedzie miala wycinane migdalki - w poniedzialek ma zabieg w czwartek wypis... No i zaczyna sie, jest spora impreza na 40-50 osob (40stka mojego brata), czy moja corka moze isc i miec kontakt z tyloma osobami po takim zabiegu? nie bedzie tylko rodziny, beda tez znajomi..

Gość gość
Po zabiegu zalecany jest około tygodniowy, spokojny tryb życia ( tak nam kazał laryngolog po zabiegu). Jeśli nie bedzie biegać, skakać, szaleć to mozesz ja zabrać. A może pojdziecie po prostu na krocej?

Gość gość
Mój syn miał zabieg w ramach chirurgii jednego dnia i potem tydzień w domu ( w sensie ze nie w przedszkolu). Wydaje mi się, ze impreza nie jest aż taka wylegarnia infekcji jak przedszkole...Zapytaj lekarza, ale sadze, ze nic się nie stanie, bo to będzie juz kilka dni po zabiegu.

Gość gość
Wg mnie powinien być min. tydzień w domu. Jednak tam będą obce osoby, zapewne alkohol... lepiej nie zabierać dziecka.

Gość gość
Moja miała zabieg w upał, i miała przez tydzień siedzieć domu, bo to jest krwawiąca rana i może dojść do krwotoku.... Ja bym nie brała

Gość gość
a będzie dużo alkoholu?

Gość gość
zdecydowanie odradzam, z własnego - nie dziecka - doświadczenia. Po wycięciu czułam się jak kupa przez co najmniej tydzień. Jakby mnie kto zabrał na imprezę - zabiłabym. I w żadnym razie po zabiegu nie dawaj jej bananów - tak, dobrze słyszysz- strasznie bolało mnie po nich gardło....

Gość gość
Mój syn mial zabieg w ramach chirurgii jednego dnia, lekarz zalecal tydzień w domu, spokojnie. A on juz nastepnego dnia rano ( zabieg o 18:30) jadł bulke i narzekal, ze nie pozwolilam mu wyjść na podworko ( wyszedl 3 dni po zabiegu). Więc to nie reguła , ze ktoś bedzie się zle czuł. Jeśli córka dobrze to zniesie to mozesz ja zabrać ale pilnuj zeby za bardzo nie szalala.